Få inspiration til dit Walk in closet

Walk in closet i Aalborg

Drømmer du om et walk in closet, hvor du særligt kan opbevare din garderobe, lige fra tøj og sko til accessories? Måske du endda kunne have lyst til at kombinere dit walk in closet med andre løsninger, såsom et påklædningsværelse eller en station, hvorfra du kan gøre dig klar. Når du vælger en garderobe i form af et walk in closet, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Det være sig uanset, om det er i forhold til design, opbevaringsmuligheder og deslige.

Designhaus

Walk in closet løsninger

Hos Designhaus Aalborg har vi stor erfaring med at levere garderobeløsninger til en lang række forskellige kunder fra det meste af Jylland. Vi har specialiseret os i at tilbyde hver enkelt kunde unikke løsninger, uanset om der er tale om et køkken, badeværelse eller en ny garderobe.

Du kan således også vælge imellem en lang række forskellige garderobeløsninger. Herunder garderobeskabe – fritstående såvel som indbyggede – og walk in closets. Vores erfaringer taler nemlig deres tydelige sprog; garderober er ikke, hvad de har været.

I dag skal en garderobe – for eksempel et walk in closet – være et sted, der er rart at opholde sig. Det skal være et rum, der er indrettet med lige så stor omtanke som soveværelse, badeværelse og køkken. Det er her, hvor du kan lade din fantasi få frit spil og indrette den nye garderobe med alt, lige fra spejle, møbler og den helt rette belysning.

Showroom i Aalborg

Fra vores showroom i Aalborg, står vores konsulenter klar til at hjælpe dig med råd og vejledning I forhold til de mange forskellige muligheder, der er for at designe dit helt eget walk in closet. Med det højteknologiske designværktøj, får du her muligheden for at tegne din nye garderobe, så materialer, opbevaringsløsninger, gulv mv. vælges fuldstændig ud fra dine ønsker og behov. Uanset om du er til en helt lys garderobe med et romantisk tvist eller det skal være et walk in closet med mørke trægulve og en loungeagtig stemning, så hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer dig og din bolig.

Opbevaringsløsninger

Et walk in closet er ikke blot en garderobe. Det er muligheden for at indrette din garderobe, fuldstændig som du altid har drømt om. Når det kommer til opbevaring, kan der vælges imellem åbne reolsystemer, hvor hylder, skoopbevaring, bøjlestænger og skuffer placeres fuldstændig, som du gerne vil have det. Der kan dog også indbygges lukkede opbevaringssystemer i form af garderobeskabe. Måske du er til en blanding af de to?

Hvis du vælger lukkede opbevaringssystemer, kan du ligeledes vælge imellem traditionelle garderobeskabe med låger og skuffer eller der kan vælges en moderne løsning med skydedøre, hvor indmaden for eksempel består af hylder, trådkurve og bøjlestænger.

Uforpligtende tilbud på walk in closet

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din nye garderobeløsning? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, så vi kan komme i gang med at få udarbejdet planerne for dit nye walk in closet. Du er naturligvis også velkommen til at komme ind forbi vores showroom i Aalborg SØ, hvor der altid står en konsulent klar til at tage dig med rundt i en verden af eksklusive designløsninger, der kan tilpasses og skræddersyes, så de lever 100 % op til dine drømme om en flot og velorganiseret garderobe.

Walk in closet Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Med et walk in closet får du en komplet garderobeløsning, der kan indrettes
fuldstændig som du gerne vil have det. Et walk in closet er let at organisere og
giver dig et bedre overblik over din garderobe.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter