Quooker

Oplev vores showroom ved Designhaus i Aalborg

Velkommen til Quooker

Find os

Designhaus ApS
Gugvej 124
9210 Aalborg SØ
Danmark

Gratis Designmøde

Åbningstider

Mandag 09.00 – 18.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 09.00 – 16.00
Torsdag 09.00 – 16.00
Fredag 09.00 – 16.00

Kontakt os

Telefon: 98 10 17 97
Email: info@designhaus.dk

Quooker forhandler Aalborg

De fleste kender udmærket følelsen af at skulle stå og vente… og vente på at få kogende vand til kaffe, the, pasta osv. Der er således heller ikke noget, der er mere irriterende i et køkken, end når der skal bakses med elkedler og kaffemaskiner, der både er uhandy og som kræver vedligehold i form af jævnlig afkalkning mv. Derfor betragtes det også som ganske revolutionerende, at du nu kan få kogende vand på få sekunder, helt uden at skulle bakse med diverse apparater. Bare tænd vandhanen og vupti – så er der kogende vand.

Kogende vand på få sekunder

Hos Designhaus ved vi, at et af de mest bærende elementer i et moderne køkken er, at det skal være funktionelt. På alle planer.

Det vil sige, at alt, fra skuffer og køkkenelementer til hårde hvidevarer og andet apparatur bare skal spille fra starten.

Madlavning skal være let og oprydning derefter lige så, så du og din familie kan bruge tiden på det, der i virkeligheden tæller – det sociale samvær.

Officiel Quooker forhandler

Det er netop også derfor, Designhaus er glade for at være officiel forhandler af de populære Quooker vandhaner. Vores fornemste opgave er at skabe eksklusive køkkenløsninger til vores mange forskellige kunder. Køkkenløsninger, hvor flot design og upåklagelig funktionalitet går hånd i hånd. Vi ved, at kravene til drømmekøkkenet kan være tårnhøje – og det med rette. Du bruger rigtig mange timer i dit køkken/køkken alrum. Her laves der både laves mad, indtages måltider, læses lektier med familiens yngste og afholdes sociale arrangementer med venner og familie.

Med en Quooker vandhane tager du komforten og funktionaliteten til et helt nyt niveau og tilføjer en af markedets mest populære features til køkkenet anno 2016. Det er en udbredt misfortåelse, at en Quooker skulle være en stor energisluger. Faktisk er det bevist, at standby-forbruget er på kun 45 øre/døgn, hvilket er takket være en patenteret høj-vakuumisolering.

Showroom Aalborg

I vores showroom på Gugvej 124 i Aalborg SØ, står vores konsulenter klar til at demonstrere, hvordan Quooker vandhanen fungerer. Ligeledes kan de fortælle dig om de mange fordele ved at installere lige netop dette feature som noget af det første, når du skal have nyt køkken. På en tur rundt i showroomet, får du endvidere muligheden for at se nogle af de mange forskellige køkkenløsninger, vi tilbyder her hos Designhaus – og hvordan din færdige køkkenløsning helt og aldeles afhænger af dig, dine behov og naturligvis dine køkkendrømme.

Separat vandhane eller Quooker Fusion

Når du vælger at installere en Quooker vandhane som en del af dit nye køkken, kan der vælges imellem to forskellige løsninger. Først og fremmest kan du selvfølgelig vælge at installere to separate vandhaner – en med et almindeligt blandingsbatteri og en Quooker vandhane. Der er dog også den mulighed, der hedder Quooker Fusion. Quooker Fusion er en 3i1 vandhane. Det betyder, at du med dette valg får en hane til koldt, varmt og kogende vand i et og samme armatur. Begge variationer fås i forskellige designs, således du også kan finde et armatur, der passer ind i den stil, der er i dit nye køkken.

Har du børn i huset? Fortvivl ej! Quooker og Quooker Fusion er nemlig begge udviklet med børnesikring, så du ikke behøver være bange for, at dine børn kommer til skade i et uopmærksomt øjeblik.

Gaspejs Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Vi skaber de flotteste og mest originale køkken- og bad-
løsninger. Læg vejen forbi og oplev hvad vi kan gøre for jer.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter