Få inspiration til nye Hvidevarer

Hvidevarer Aalborg

At vælge hårde hvidevarer til det nye køkken kan være en jungle at finde ud af. Først og fremmest er du nødt til at gøre op med dig selv, hvilket behov du reelt har – og naturligvis hvilket behov din familie har. Er du den helt store amatørkok, der kan bruge mange timer i køkkenet, hvor der leges og nørdes med alskens forskellige opskrifter? Så er det nok en rigtig god idé at overveje noget udstyr, der tillader dig at eksperimentere og være kreativ. Er dit behov dog i højere grad til helt almindelig husbehov, er der naturligvis ikke helt det samme behov for smarte apparater eller professionelle hårde hvidevarer.

Designhaus

Erfaren køkkenforhandler

Designhaus er din køkkenforhandler Aalborg og har mange års erfaring med at sælge kvalitetskøkkener til enhver smag. Vi forhandler blandt andre Schmidt køkkener, der giver den enkelte kunde et væld af kombinationsmuligheder. Netop derfor kan denne type køkken også være det ideelle valg for dig, der har en unik køkkendrøm, hvor køkkenelementer, hårde hvidevarer skal fungere i et unikt samspil. Et samspil, hvor verdensklassedesign går hånd i hånd med upåklagelig funktionalitet.

Hvidevarer Showroom Aalborg

Fra vores showroom på Gugvej i Aalborg SØ står vores køkkenkonsulenter klar til at tage i mod dig, når du kommer ind ad dørene. Her bliver du mødt af en verden af inspirerende køkkenløsninger, hvad enten du er til det klassiske hvide køkken eller det skal være et mere råt et af slagsen i form af et stålkøkken.

Kun fantasien sætter grænser og det samme gør sig gældende, når det kommer til valget af hvidevarer. Du kan således vælge køkkenløsninger med synlige hårde hvidevarer, men det er selvfølgelig også en mulighed at få et køkken, der lader dig ”gemme” selv samme, når de ikke er i brug. Det kan være en skabslåge på køleskab og opvaskemaskine og det kan være en emhætte, der er indbygget i loftet og derfor ikke til gene, hverken før, under eller efter madlavningen.

Design dit køkken

At designe dit køkken er en helt essentiel del af at købe en komplet køkkenløsning hos Designhaus. Det betyder, at du i samarbejde med en af vores køkkenkonsulenter får muligheden for at tegne lige netop dit drømmekøkken. Vi tager naturligvis udgangspunkt i rummets dimensioner og kombinerer denne viden med dine køkkendrømme og vores erfaring med at skabe solide løsninger. Alt dette bruges, når vi skal planlægge lige netop dit drømmekøkken.

Tilbud på hårde hvidevarer

Hvis du tror, Designhaus kan være det helt rigtige valg, når du står foran køkkenrenovering og i den forbindelse valg af de helt rigtige hårde hvidevarer, så kontakt os allerede i dag. Vi tager gerne en snak med dig omkring de utallige muligheder, der er for en komplet køkkenløsning, hvor køkken såvel som hvidevarer indgår i et fedt samspil med resten af boligen.

Du kan selvfølgelig også bare kigge ind forbi vores showroom, hvor der altid står en køkkensælger klar til at tale med dig, hjælpe dig med at designe dit nye køkken/køkken alrum eller hvad der ellers måtte være behov for. Såfremt du allerede ved dit besøg ender med at få tegnet en mulig køkkenløsning inklusiv hårde hvidevarer, hjælper vi dig også gerne med et uforpligtende tilbud.

Med dette i hånden, har du muligheden for at gå hjem – i ro og mag sammen med din familie – og overveje både køkkentegning og det respektive tilbud. Dette er din garanti for, at du med en komplet køkkenløsning fra Designhaus aldrig vil få et køkken, som du ikke er 100 % tilfreds med.

Hvidevarer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus har specialiseret sig i unikke, funktionelle
og komplette køkkenløsninger. Vi hjælper derfor med alt
fra køkkenelementer, hårde hvidevarer og smarte hightech features.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter