Find inspiration til greb

Greb til køkken og bad

Fuldend indretning af dit hjem med flotte greb. Det være sig på køkkenskabe, opbevaring på badeværelset, kommoder i stuen eller reolsystemerne i din nye specialdesignede garderobe. De rigtige greb kan skabe et helt unikt udtryk – selv i store lyse rum, hvor farverne er sparsomme. Greb fås i mange forskellige farver og former, lige fra stålgreb til porcelænsgreb i sarte farver og greb udført i træ. Kort sagt, så kan det have stor betydning for rummets samlede udtryk, at du vælger de rette – eller forkerte – greb.

Designhaus

Fuldend indretningen

Hos Designhaus har vi et bredt udvalg af greb, hvad enten du skal bruge greb til køkken, badeværelse eller garderobe.

En stor del af det, at du hos os kan designe dine egne løsninger er netop, at du også får muligheden for at vælge de små detaljer. Såsom greb, sokler, lister osv.

Greb i stål

I et køkken, hvor skuffer og skabe åbnes på jævnlig basis, kan det være en rigtig god idé at vælge nogle greb, der kan holde til lidt af hvert. Det være sig uanset, om det er fugtige hænder, skidt eller mados. Det samme gør sig i gældende på badeværelser og andre vådrum, hvor luftfugtigheden hurtigt kan påvirke sarte materialer, herunder skabe, greb osv. I disse tilfælde kan du overveje, om ikke stålgreb kunne være den ideelle løsning for dig. Måske endda greb i rustfrit stål, der både er lette at rengøre og yderst slidstærke i forhold til ydre påvirkninger. Der er også den fordel ved at anvende stålgreb, at de bidrager til et minimalistisk udtryk i et moderne hvidt køkken, hvor alt fra bordplade til køkkenelementer er holdt i hvid.

Grebsløse skuffer

En anden og mindst lige så god løsning, når vi taler greb på skabe og skuffer i hhv. køkkener, på badeværelser og i garderober er grebsløse skuffer. Fordelen ved grebsløse skuffer er først og fremmest det stringente look, det giver, at du ikke kan se andet end netop de flotte låger og skuffer. Grebsløse skuffer er en utroligt moderne løsning og ses således i rigtig mange hjem, hvor mange mennesker særligt vælger at udstyre køkkenet med grebsløse skuffer og skabe. Grebsløse skuffer og skabe bidrager til et elegant og tidløst look, som du kan glæde dig over i mange år fremover.

Komplette løsninger og attraktive priser

At vælge en komplet løsning fra Designhaus er muligheden for selv at vælge alt, store såvel som små ting – så længe teknikken tillader det. Uanset om du står og skal have nyt køkken, badeværelse eller måske en ny skræddersyet garderobe, hjælper vores konsulenter dig med at finde frem til den helt rigtige løsning, som du bliver glad for. Med vores designværktøj får du lov til at designe dit helt eget rum og du kan her vælge frit på alle hylder. Hvad enten du drømmer om et grebsløst køkken, et walk in closet med specialdesignede reolsystemer eller noget helt tredje, har Designhaus uden tvivl det, du leder efter.

Showroom Aalborg

I vores showroom på Gugvej i Aalborg SØ står der et hav af dygtige og engagerede konsulenter klar til at vise dig rundt, så du kan lade dig inspirere af de mange forskellige muligheder. Hvis du hellere selv vil gå rundt og suge til dig af idéer til køkken-, bad- og garderobeløsninger, gør du selvfølgelig bare det.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en komplet løsning med skabe, greb mv.? Så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde ud af, hvad der bedst fungerer for dig og dit hjem!

Greb til køkkenlåger Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus tilbyder et væld af komplette køkken-, bad- og
garderobeløsninger, hvor der er tænkt på alt. Selv de mindste
detaljer som valg af greb, spejl til badeværelset, belysning mv.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter