Find inspiration til spa

Spa Aalborg

Et spabad symboliserer, for rigtig mange, afslapning og 100 % velvære. Et spabad findes i både indendørs og udendørs udgaver og er som regel til stor gavn for alle medlemmer af familien, store såvel som små.

Designhaus

Spa – selvforkælelse ud over det sædvanlige

Hos Designhaus kan vi tilbyde dig et væld af spabade, hvad enten du drømmer om et indendørs spabad til badeværelset eller det skal være et udendørs til terrassen, hvor de varme sommeraftner kan nydes i fulde drag. Vi forhandler komplette badløsninger, hvor det er ideelt at implementere en spa, men det er naturligvis også muligt at købe selv samme til det eksisterende badeværelse.

Kort sagt – når vi taler om spa og spabad, er mulighederne mange og fuldstændig som de fleste andre af vores løsninger her hos Designhaus, er det kun din fantasi – og en smule teknik – der sætter grænserne.

Indendørs spa

Til en indendørs spa, hører sig i sagens natur ofte også et indendørs spabad. Men omgivelserne omkring dette spabad, er afgørende for, om det er et hyggeligt og afslappende sted at opholde sig. Fuldstændig som det skal være, når man vælger at indrette sit hjem med en spa. Det kan være et rektangulært spabad til en enkelt person, men det kan også være de større indbyggede hjørnespabade, hvor der er plads nok til flere personer på en gang.

Udendørs spa

En udendørs spa, såsom en terrassespa kan være en rigtig god måde at pifte dine udendørs omgivelser op på. En udendørs spa skal dog kunne holde til rigtig mange ting, i forhold til vind og vejr. Det kan selvfølgelig placeres på overdækket område, men uanset hvad, så er det stort set umuligt at indgå, at smådyr, blade mv. på en eller anden måde vil finde deres vej hen til det udendørs spabad. Lige præcis derfor er det også så vigtigt, at du sørger for, allerede fra starten af, at købe et, der kan holde til almindelig brug og slid fra de udendørs omgivelser.

Hos Designhaus tilbyder vi udelukkende kvalitetsløsninger. Det være sig, uanset om det er køkkenløsninger, badløsninger eller det udendørs spa. Netop derfor kan du også føle dig helt sikker på, at når du køber et udendørs spabad hos os, så lover vi dig en holdbar løsning, der med den rette vedligeholdelse holder mange år ud i fremtiden.

Tilbud på spa

I vores showroom på Gugvej i Aalborg SØ, står vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning i forhold til købet af din nye spa. Såfremt det er en komplet badløsning, du er ude efter, har du, hos Designhaus, en unik mulighed for at tegne dit eget badeværelse, hvor både spabad og andre wellness-funktioner indgår som en naturlig del af badeværelset. Ligeledes hjælper vi naturligvis gerne med at udvælge det helt rette udendørs spa til din terrasse for et ideelt sted at tilbringe de varme sommeraftener.

I vores showroom er der mulighed for at hente inspiration til indretning af spa og badeværelse. Har du brug for yderligere input, hjælper en af vores konsulenter dig gerne med råd og vejledning i forhold til optimale, men samtidig kreative løsninger. Vi har stor erfaring med at skabe disse rekreative rum, som en spa gerne skulle udgøre og kommer gerne med vores input i forhold til lige netop dit rum.

Hvis du tror, Designhaus kunne være det helt rette valg, når det kommer til sammensætningen og udførelsen af din nye spa? Så kontakt os allerede i dag eller kig forbi vores showroom. Vi tilbyder billige spa og spaløsninger og giver dig samtidig gerne et uforpligtende tilbud på den komplette spa/badløsning

Spa Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Hos Designhaus har vi stor erfaring med at levere
både indendørs og udendørs spabad til en lang række
forskellige kunder i det meste af Jylland.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter