Gulve

Oplev vores showroom

Gulve i Aalborg

Man kan ikke have en bolig uden gulve. Derfor kan du, som en vigtig del af en komplet køkken-, bad- eller garderobeløsning købe dine nye gulve hos Designhaus.

Designhaus

Din gulvmand i Aalborg

Et gulv skal først og fremmest vælges med en faktor som slid og holdbarhed skarpt for øje. Det vil sige, at når du vælger gulv til dit nye køkken, dit badeværelse eller et hvilket som helst andet rum i huset, så er det vigtigt at overveje, hvilket formål rummet samlet set skal tjene. I et badeværelse (eller andre vådrum) er det naturligvis vigtigt at lægge et gulv, der kan tåle vand og at det i øvrigt bliver gået meget på. Ligeledes skal du i dit køkken sørge for at lægge et gulv, der kan holde til den trafik, der ofte er i dette rum. Hvis du indimellem har sko på inden døre, er dette også utrolig vigtigt at have in mente.

Designhaus forhandler et bredt udvalg af gulve, der især sælges om en del af vores kompletløsninger, for hvordan kan man have et køkken uden gulv? Vi tilbyder alt, lige fra parket- og plankegulve til gulve belagt med klinker eller fliser.

Forskellige typer gulve

Der findes rigtig mange forskellige typer gulve på markedet – det er der ikke noget nyt i. Hos Designhaus tilbyder vi således alt fra trægulve såsom parket- og plankegulve, klinkegulve, betongulve samt linoleum- eller vinylgulve. Det hele afhænger af din personlige smag og de praktiske foranstaltninger omkring rummet.

Hvis du kunne tænke dig et gulv med gulvvarme, når du vælger det nye gulv, er det selvfølgelig også en mulighed. At lægge gulvvarme kræver dog ofte noget mere forarbejde, end hvis du blot vælger et almindeligt klikgulv uden gulvvarme. Gulvvarme er dog en rigtig populær løsning, idet det tit giver dig nogle større rammer i forhold til indretningen af rummet. Det kan eksempelvis være i køkkenet, hvor køkkenelementer ofte fylder væggen og efterlader meget lidt plads til radiatorer. Det samme gør sig gældende på badeværelset, for om end radiatorer er en fremragende varmekilde, så fylder de meget og er sjældent pæne at se på.

Professionel gulvlægger

Designhaus har et stærkt samarbejde med Torp Byg og du har derfor mulighed for at bestille en gulvmand igennem os, så snart du bestiller dit nye gulv. En professionel gulvmand kan hjælpe med alt fra installering af gulvvarme til lægning af gulv. Det kan ligeledes være en rigtig god idé at alliere sig med en fagmand, hvis du skal have lagt fliser eller klinker i køkken, badeværelse eller bryggers. Lægges disse skævt eller på anden vis forkert, kan det have væsentlig betydning for udseende såvel som holdbarheden af både de gulve og vægge, der er belagt med fliser og/eller klinker.

Tilbud på gulve

Hos Designhaus sælger vi billige gulve, men det er på ingen måde det samme, som at kvaliteten også er derefter. Vi tilbyder attraktive priser på gulve, hvad enten de er en del af en kompletløsning eller du blot skal have lagt et nyt gulv i din stue, dit bryggers mv. Hvis du besøger os her i vores showroom på Gugvej 124 i Aalborg SØ, står vores konsulenter klar til at hjælpe dig med råd og vejledning i forhold til, hvilke gulve der ideelt set kan anvendes til hvad. Det hele afhænger selvfølgelig af din stil og hvis du bestiller en kompletløsning, sørger vi selvfølgelig også for at matche gulvet til resten af rummet – uanset hvilket gulv der er tale om.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på gulv? Så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan tage en snak omkring de mange muligheder, der er for et gulv i verdensklasse.

Gulve Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5