Gaggenau

Oplev vores showroom ved Designhaus i Aalborg

Velkommen til Gaggenau - showroom i Aalborg

Find os

Designhaus ApS
Gugvej 124
9210 Aalborg SØ
Danmark

Gratis Designmøde

Åbningstider

Mandag 09.00 – 18.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 09.00 – 16.00
Torsdag 09.00 – 16.00
Fredag 09.00 – 16.00

Kontakt os

Telefon: 98 10 17 97
Email: info@designhaus.dk

Hos designhaus.dk er vi stolt forhandler af alle Gaggenau hårde hvidevarer i Aalborg og Nordjylland. Gaggenau leverer produkter i karakterfulde designs, hvor tradition forenes med innovation i et nytænkt designudtryk. Et moderne køkkendesign er et, hvor alle elementer spiller sammen i en helhed. Det sørger Gaggenaus produkter for. De er nemlig alle designet til at understøtte hinanden i en skræddersyet løsning, der kan matches helt efter dine ønsker og behov.

Gaggenau er kendt for sin høje kvalitet og sit slidstærke design, der er fremstillet til at blive brugt, men også som en fryd for øjet. Samspillet mellem funktionalitet og design er derfor en vigtig del af Gaggenaus identitet – du får derfor kunstværker i funktionelle former.

Leder du efter et anderledes dristigt udtryk i dit køkken, kan et Gaggenau emfang eksempelvis give dit køkken kant og personlighed, samtidig med at du effektivt renser luften under dine kokkerier. Gaggenau leverer hvidevarer, hvor funktionaliteten netop står mål med designet.

Gaggenaus produkter oser af luksuriøsitet, men på en diskret måde, der let får dem til at passe ind i de hjemlige rammer. Med Gaggenau er det en leg at skabe originale og personlige køkkenløsninger.

Gaggenau har siden 1683 leveret kvalitet til køkkenet. Og med mere end 330 års erfaring er innovation og håndværk blevet en mærkesag. Alle produkter er designet og udviklet med blik for det gode, holdbare håndværk. Eksempelvis er Gaggenau køleskabe ikke bare almindelige køleskabe – de er så at sige samlet med håndkraft. 813 ud af 840 processer er nemlig udført af de erfarne Gaggenau-hænder.

Det samme gælder Gaggenau ovne, der i mere end 30 år er samlet i de bare næver. Det sikrer det nære håndværk.

Vi tilbyder:

  • Ovne
  • Kaffemaskiner
  • Kogetoppe
  • Emfang
  • Køleskabe
  • Vinskabe
  • Opvaskemaskiner
  • Vaskemaskiner

Få unik ydeevne

Køkkenet er ofte hjemmets hjerterum, hvor vi samles om madlavningen. Råvarerne skal være i en god og lækker kvalitet, der giver retten den helt rigtige smag og sanserne den gode oplevelse. Det samme gælder vores køkkenudstyr. Med Gaggenau kogetoppe får du en unik ydeevne, når du skal eksperimentere i køkkenet.

De professionelle kogetoppe gør livet i køkkenet lettere. Både fordi de er alsidige, og fordi de passer til enhver indretning. Fælles for alle Gaggenau-produkter er, at de altid får design og funktionalitet til at harmonere. Kun det bedste er godt nok til en fritidskok.

Forkæl din indre feinschmecker

Gaggenau leverer produkter, der taler til hjerne og hjerte. De er praktiske, samtidig med at de forsøder tilværelsen. Vores udvalg af Gaggenau vinskabe er designet til feinschmeckeren, der begejstres af den gode vinoplevelse. Køleskabene sørger for det helt rigtige klima til dine vine, så du netop kan nyde alle smagsnuancerne.

For kaffeelskere er det i stedet kaffe, der er livets krydderi. Det er en kultur. Gaggenau kaffemaskiner passer alle ind i deres øvrige ovnløsninger, så du kan få en smagfuld kop kaffe – uden at gå på kompromis med designet. Helt i tråd med Gaggenaus designfilosofi.

Kvalitet, der letter hverdagen

I en hektisk og travl hverdag skal det være let at holde husholdningen i top. Det bidrager Gaggenau til. Med nøgleord som omhyggelighed og intelligens leverer de hvidevarer, som hjælper dig i hverdagen. Gaggenau opvaskemaskiner giver dit serviceudstyr den helt store omgang – både hurtigt og effektivt.

Det samme gælder for Gaggenau vaskemaskiner, som sikrer dig friskt tøj hver gang. Gaggenau er garant for tøjvask med minimalt energiforbrug, men til gengæld stor kapacitet og lang holdbarhed.

Vola Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Vi skaber de flotteste og mest originale køkken- og bad-
løsninger. Læg vejen forbi og oplev hvad vi kan gøre for jer.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter