Køkken Showroom

Køkken i Aalborg

Hos Designhaus tilbyder vi løsninger inden for køkken, bad og garderobe. Vi har specialiseret os i eksklusive totalløsninger, hvor kunden selv er med, hele vejen igennem designprocessen. Fra klassiske hvide køkkener til walk in closet – vi har det hele og glæder os til at vise dig, hvad vi kan gøre for din bolig.

Designhaus

Moderne designværktøj

Med vores moderne designværktøj, lader vi hver eneste kunde designe sin egen løsning. Det er din garanti for 100 % skræddersyede løsninger, hvor du får lov til at bestemme alle detaljer – store som små.

Designhaus tilbyder et bredt udvalg af opbevaringsløsninger til køkken, bad, garderobe og bryggers. Derudover er vi officiel forhandler af de eksklusive Schmidt køkkener og den danske armaturvirksomhed Vola.

Køkken Showroom i Aalborg

Kom og besøg os i vores showroom på Gugvej 124 i Aalborg SØ! Her står vores konsulenter klar til at hjælpe med råd og vejledning, så du får en totalløsning, der passer til lige netop dine behov og ønsker. Showroomet fremstår indbydende og lækkert og klar til, at du kan hente inspiration og idéer til at designe din helt egen totalløsning, hvad enten du skal have nyt køkken, bad eller noget helt tredje.

I vores stilfulde showroom, hjælper vi dig således med alt inden for Schmidt køkkener, Vola armatur, badekar, spa, udespa, hvidevarer, garderobe, armaturer, bad, walk in closet, spejle, samtalekøkken, landkøkkener, fransk køkken, Quooker, greb, bordplader, vaske, belysning, skabe, skydedøre, bryggers samt klinker og fliser.

Torp Byg

Designhaus har et tæt samarbejde med Torp Byg, der leverer håndværkerløsninger, både i og uden for Nordjylland. Når du bestiller en totalløsning her hos os, hjælper vi dig således også gerne med at hyre dygtige håndværkere, der kan være behjælpelige med opsætning af køkken, installering af bad eller garderobe eller måske hjælpe dig med at lægge gulv, fliser eller klinker. Derved slipper du selv for alt det hårde arbejde og kan blot læne dig tilbage og glæde dig over et lækkert slutresultat.

Køkken Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Funktionelle køkkener udført i lækkert design
– det er vores største ambitioner her hos Designhaus
og derfor, vi er kundernes foretrukne køkkenfirma, når de søger køkken Aalborg.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter