Find inspiration til køkkenbordplade

Køkkenbordplade i Aalborg

En komplet køkkenløsning inkluderer naturligvis også en bordplade. Den rigtige bordplade har således indflydelse på det overordnede design og det indtryk, køkkenet i sidste ende gerne skulle efterlade hos dig, din familie og eventuelle gæster. En bordplade er derfor heller ikke blot en bordplade. Der findes mange forskellige typer bordplader, der er ideelle at anvende i køkkenet, hvor der hakkes, snittes, aftørres og gøres ved rigtig mange gange i løbet af en dag. Den forkerte bordplade med lav slidstyrke får hurtigt et flot køkken til at virke slidt. Omvendt kan den rigtige bordplade på sigt forlænge køkkenets holdbarhed markant, til stor gavn for både dig og din økonomi.

Designhaus

Komplette køkkenløsninger

Med et bredt udvalg af skræddersyede køkkenløsninger, tilbyder vi, hos Designhaus selvfølgelig også en lang række forskellige køkkenbordplader, du kan vælge imellem, når du skal designe dit nye køkken. Du kan vælge en traditionel løsning med en laminatbordplade eller også kan det være, du altid har drømt om en bordplade udskåret i granit og hvad med en egetræsbordplade?

Måske din køkkendrøm er et professionelt køkken med stålbordplade, professionelle apparater, smarte gadgets og hvad der dertil hører. Uanset hvad, så har Designhaus den bordplade og de køkkenløsninger, der skal til for at give dig dit drømmekøkken.

Bordplade bad

Det er dog ikke kun i forbindelse med nyt køkken, du skal gøre dig overvejelser i forhold til valg af den rette bordplade. Også når du laver nyt badeværelse, skal der gøres nogle af disse overvejelser. Først og fremmest skal du vælge en bordplade, der kan holde i vådrum. Det kunne eksempelvis være en bordplade i marmor eller granit – eller måske en bordplade i støbt beton belagt med små fliser eller mosaikker?

Hvad enten du designer køkken- eller badløsninger, så er valget helt og holdent dit. Vi lader dig derfor også vælge lige præcis den bordplade, du bliver glad for og som går bedst ind i den pågældende løsning.

Billige bordplader – tårnhøj kvalitet

En køkken-, bad- eller garderobeløsning fra Designhaus skal til enhver tid signalere eksklusivitet og luksus. Du skal føle, at dit nye køkken, badeværelse eller walk in closet viser, hvem du er, samtidig med at man kan se, der er kælet for hver eneste detalje. Det er dog ikke det samme, som at priserne også skal signalere luksus. Faktisk sætter vi en ære i at tilbyde komplette løsninger til markedets suverænt bedste priser.

Vi tror på, det kan lade sig gøre at sælge billige bordplader, greb, køkkenelementer mv., der samtidig også er af allerhøjeste kvalitet. At vælge en af vores skræddersyede løsninger er altså langt fra ens betydende med, at du behøver lade dig ruinere i forbindelse med det næste renoveringsprojekt i dit hjem. Faktisk tværtimod.

Når du har tegnet din løsning i samarbejde med en af vores erfarne konsulenter, får du tegningen i hånden sammen med et uforpligtende tilbud på det specifikke produkt. Så kan du gå hjem og overveje dine muligheder og eventuelt diskutere det hele med din familie, således I sammen kan beslutte, hvad der fungerer bedst i lige præcis jeres hjem.

Showroom Aalborg

Har du brug for inspiration til, hvilke bordplader du eventuelt kan vælge imellem samt hvilke bordplader der passer ind hvor, så kig endelig forbi vores showroom på Gugvej 124 i Aalborg SØ. Vi viser dig gerne rundt og tager en snak med dig om, hvordan du får mest muligt ud af dine kvadratmeter og ressourcer til renoveringsprojektet.

Køkkenbordplade Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Bordplader er en vigtig del af ethvert køkken eller
badeværelse, både hvad angår design, holdbarhed og funktionalitet.
Designhaus tilbyder et væld af bordplader i egetræ, stål mv.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter