Håndvaske i Aalborg

En indbygget håndvask er i bund og grund en håndvask, der bygges ind i bordpladen – eller rettere nedsænkes i det hul, der er lavet til selv samme formål. En indbygget håndvask udmærker sig ved, at den er nem at holde ren, både i og uden for håndvasken. Den er netop derfor også det ideelle valg i et køkken, hvor der laves meget mad og af den grund har tendens til at blive beskidt, hvis man ikke er omhyggelig med at få tørret bordplade såvel som håndvask og de resterende omgivelser grundigt af efter brug.

Designhaus

Indbygget håndvask

Den indbyggede håndvask forudsætter først og fremmest, at der er skabe under den. Det være sig sædvanligvis skabet, hvor skraldespanden placeres, idet dette også efterlader væsentlig plads til vandrør og eventuel opkobling til opvaskemaskine.

På badeværelser, hvor pladsen er trang, kan det være en rigtig god idé at vælge en mini håndvask – eller blot en håndvask med skab nedenunder. Her kan du blandt andet opbevare toiletpapir og så påmontere medicinskab med spejl over vasken til opbevaring af diverse plejeprodukter. Dette giver en fremragende udnyttelse af den sparsomme plads.

Fritstående håndvask

En fritstående håndvask er særligt blevet populær inden for de seneste år, hvor vi i stigende grad er begyndt at vægte luksus på samme måde, som vi tidligere vægtede funktionalitet. Dermed ikke sagt, at en fritstående vask ikke er funktionel – det er den bestemt. Den fritstående vask er især udbredt til brug i badeværelser, hvor den kan være et flot indspark i et ellers nordisk, minimalistisk rum. Den fritstående håndvask findes i mange materialer og former og kan blandt andet fås i en helstøbt udgave – for eksempel en porcelænsvask – hvor de organiske former rigtig kommer til deres plads.

Dobbeltvask badeværelse

I forlængelse af den fritstående håndvask, er det blevet en hyppigt valgt mulighed hos hr. og fru Danmark at vælge dobbeltvask til familiens badeværelse. Denne løsning kaldes på engelsk også for ”his and her zinck” og skaber et billede af et par, der kan står side om side og børste tænder samt på anden vis gøre sig klar til dagen – eller natten. Fordelen ved at vælge en dobbeltvask er, at du slipper for at skulle dele med andre familiemedlemmer på samme tid, hvorfor der heller ikke på samme måde opstår kø foran toiletdøren om morgenen.

Armaturer

Der er rigtig mange valgmuligheder, når det kommer til at beslutte sig for det rigtige armatur til din vask, hvad enten det er i køkkenet eller på badeværelset. Hvis den overordnede stil er minimalistisk med helt rene linjer og ingen små krummelurer, så foretrækker de fleste at få et armatur – og en vask – der kan det samme. I et fransk køkken eller et dansk landkøkken, kan det til gengæld være yderst charmerende at vælge et armatur med lidt blødere linjer og hvor der samtidig er tilføjet et par ekstra, sjove detaljer. Derudover skal du selvfølgelig gøre op med dig selv om det skal være et væghængt armatur eller om det skal være indbygget i selve håndvasken.

Uforpligtende tilbud på køkken- og badløsninger

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en komplet køkken- eller badløsning? Eller er du blot blevet nysgerrig efter at høre mere omkring de mange muligheder, du har for at vælge en flot vask til dit nye rum? Så tøv ikke med at kontakte Designhaus allerede i dag eller kom ind forbi vores showroom i Aalborg SØ, så viser vi dig gerne, hvilke muligheder du har samt fortæller hvordan du bedst muligt udnytter dine kvadratmeter.

Håndvask Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Hos Designhaus har vi et bredt udvalg af håndvaske, herunder
både indbyggede og fritstående vaske, der indgår som en essentiel
del af vores eksklusive køkken- og badløsninger.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter