Spejle i Aalborg

Spejle er efterhånden en fast del af indretningen i rigtig mange rum i den moderne bolig. Du finder spejle i garderober, i soveværelser, på badeværelser og sikkert også i husets entré. Du kan gøre din bolig og indretningen deraf komplet med spejle fra Designhaus. Uanset størrelsen på spejlet eller hvorvidt du drømmer om et spejl med lys i, kan vores konsulenter uden tvivl hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Designhaus

Spejle i mange former

Når du indretter dit nye badeværelse eller tegner din helt nye garderobe, er det vigtigt at huske de små detaljer, der forvandler rummet fra noget helt ordinært til et rum, der fortæller noget om hjemmets beboere – nemlig dig og din familie.

Vores konsulenter har et solidt indblik i moderne tendenser og kan hjælpe dig med råd og vejledning derom. Ligeledes tager de dig gerne med en tur rundt i vores dejlige showroom, så du kan blive præsenteret for en lang række forskellige løsninger, der videre kan danne grundlaget for din inspiration til det nye rum.

Gulv til loft-spejle

Et gulv til loft-spejl er særligt blevet populært, efterhånden som de såkaldte ”selfies” har vundet en fast plads i vores måde at kommunikere med hinanden online. Denne type spejl er især en populær løsning i walk in closets, hvor der måske er ekstra god plads eller i soveværelset, såfremt garderoben placeres der. Gulv til loft-spejlet kan dog også sagtens anvendes i store, lyse entréer og er ligeledes det ideelle valg i badeværelser, der er indrettet som spa- og wellnessrum.

Med flot indretning og god udnyttelse af rummets dimensioner, er gulv til loft-spejlet altså en glimrende løsning og finder især sin plads, hvis du har ekstra kvadratmeter og vægplads at gøre godt med.

Spejle med lys

Et spejl med lys lader sig ikke begrænse til specifikke spejltyper. Ligeledes anvendes spejle med lys i mørke såvel som lyse rum – og kan anvendes i både garderobeløsninger, på badeværelser eller måske i entréen. En god idé på mindre badeværelser er at vælge et spejl med indbyggede spots – og måske et medicinskab bagved, hvor du kan opbevare alle de produkter, du anvender til dagligt. I garderober, hvor der vælges spejle med lys, ses ofte en løsning, hvor der fastmonteres et gulv til loft-spejl på væggen og i forlængelse deraf indbygges spots i loftet omkring spejlet.

Billige spejle Aalborg

Selvom Designhaus sætter en ære i at tilbyde eksklusive løsninger til alle vores kunder, uanset om der er tale om garderober, badeværelser eller måske entréen eller køkkenet, er det dog på ingen måde ensbetydende med, at vores priser er eksklusive. Faktisk kan vi tilbyde dig markedets mest attraktive priser på alt fra komplette køkken- og badløsninger til accessories til indretningen, herunder spejle i alskens størrelser.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i form af indretningsløsninger? Så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde frem til lige netop den løsning, der bedst muligt imødegår dine boligdrømme. Du er naturligvis også velkommen til at komme ind forbi vores showroom, så vi helt konkret kan vise dig, hvordan det nye køkken, badeværelse eller garderobe potentielt set kan se ud.

Spejle Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus er leveringsdygtige i mange forskellige spejle, hvad
enten de skal sættes op i dit nye badeværelse eller de skal bruges
til indretningen af dit nye walk in closet.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter