Køkken Showroom

Køkken i Randers

Et køkken er en stor beslutning og for at din køkkenrenovering ikke bliver et mareridt, er det vigtigt allerede fra starten af at have valgt et køkkenfirma Randers, der formår at støtte op om de idéer til køkken, hårde hvidevarer mv., som du måtte have.

Designhaus

Din køkkenforhandler Randers

Når vi hos Designhaus sælger køkkener til vores mange kunder, sælger vi samtidig et rum, der ofte danner rammerne for megen af den tid, familien bruger sammen. Særligt i et typisk dansk hjem, hvor der i højere grad er tale om et køkken alrum, er det vigtigt at overveje alt, lige fra rummets dimensioner til de krav, du måtte have til køkkenets generelle funktionalitet.

Med Designhaus som din køkkenpartner, er du garanteret et køkkenfirma Randers, der har solid erfaring med indretning af køkken, bad og andre rum i boligen. Vi står derfor også helt klar til at rådgive og vejlede dig i forhold til de mange muligheder, der er, når du står og skal have nyt køkken Randers.

Eksklusive køkkener

Designhaus er et køkkenfirma med fokus på eksklusive køkkener samt lækkert køkkendesign og leverer også køkkener i Randers og omegn til en lang række forskellige kunder. Vores fornemste opgave er at sørge for, at du med et af vores køkkener får et moderne køkken, der lever op til alle dine forventninger og køkkendrømme. Et eksklusivt køkken kombinerer funktionalitet og godt design og uanset hvordan dit drømmekøkken ser ud, så har Designhaus uden tvivl den løsning, du leder efter, når du er på udkig efter køkken Randers.

Gråt køkken, stålkøkken eller måske et lyst hvidt køkken med hvid bordplade og hvide køkkenelementer. Det hele er op til dig og uanset om det skal være et professionelt køkken med det udstyr og de apparater, der dertil hører eller det skal være et hyggeligt landkøkken, så får du, hos Designhaus lov til at agere din helt egen køkkendesigner med hjælp fra en erfaren køkkensælger.

Skræddersyede køkkenløsninger

Et køkken fra Designhaus er muligheden for en 100 % skræddersyet køkkenløsning, der lever op til alle de behov og ønsker, du måtte have til dit nye køkken. At vælge et køkken fra Designhaus er ensbetydende med, at du får lov til helt og holdent at designe dit nye køkken og derved mener vi det alvorligt, når vi siger; tegn dit køkken. At tegne sit køkken betyder, at vi, med udgangspunkt i det specifikke rum, tager et grundigt kig på gulv- og vægplads. Herefter har du muligheden for at vælge præcis de køkkenelementer, hårde hvidevarer og hightech features, der gør, at du får dit drømmekøkken. Endvidere hjælper vi dig med at vælge de rigtige farver, designlinjer mv., der både passer til din personlige smag og til resten af husets udtryk.

Uforpligtende tilbud på nyt køkken Randers

Med et køkken fra Designhaus er du endvidere garanteret nogle af markedets mest attraktive køkkenpriser, for selvom vi udelukkende tilbyde eksklusive køkkener af tårnhøj kvalitet, så betyder det på ingen måde, at din pris på køkken og alt i den forbindelse er tårnhøj.

Kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på nyt køkken Randers? Så kontakt os allerede i dag eller kig forbi vores showroom i Aalborg SØ. Med markedets mest attraktive priser på komplette køkkenløsninger, hvad enten du vil have et køkken eller køkken alrum, står vores køkkensælgere helt klar til at hjælpe dig med at indfri de ønsker og idéer til køkken, du måtte have.

Køkken Randers
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus tilbyder komplette køkkenløsninger til kunder, der er
på udkig efter et moderne køkken, hvor funktionalitet går hånd i hånd
med et lækkert design.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter