Indretning af vinrum og vinkælder i Aalborg

Hos Designhaus elsker vi vin og indretning. Det er den perfekte cocktail, når vi hjælper vinentusiaster i Aalborg, Nordjylland og resten af Danmark med interiør og indretning af den perfekte stemningsfulde vinkælder eller vinrum.

Designhaus

Vinrum eller vinkælder til vinentusiasten

Elsker du ligesom os god vin? Men har du ikke lige en kælder til rådighed, hvor du kan indrette dig med din store passion? Det behøver du faktisk slet ikke. Det er ikke rummets placering, men rettere indretningen og interiøret, der afgør, om du kan få et vinrum.

Det handler nemlig om at indrette rummet, så din vin opbevares bedst muligt og med den rigtige stemning for øje. Derfor kan du selv i en lejlighed eller et etplanshus få din drøm om et vinrum opfyldt. En vinkælderløsning kan være alt fra én enkelt vinreol på dit ekstraværelse til et helt rum med plads til mange hundrede flasker vin. Det afhænger af dine ønsker og behov til en vinkælder.

De rette forhold i din vinkælder

Ønsker du dig et vinrum eller en vinkælder, er størrelsen ikke så vigtig. Det er forholdene til gengæld, hvis du ønsker optimal opbevaring af dine vine. Derfor er et rum uden vinduer også det mest optimale, hvis du er en vaskeægte vinnørd. Vinen bør nemlig slet ikke udsættes for sollys. Rummet skal dog først og fremmest være grundigt lufttæt ved døre – og også ved vinduer, hvis der alligevel er det i rummet. Døren skal tilmed også være isoleret og tæt.

Funktionelt interiør i smukt design

Vi har stor erfaring med at finde det rigtige inventar og interiør til opbevaring af vin. Alle vores opbevaringsløsninger er funktionelle, men de er ligeledes fremstillet i et smukt design, der giver rummet et smukt og stemningsfuldt udtryk.

Vinkælderen skal først og fremmest bruges til at opbevare dine vine på den helt rigtige måde, så du kan nyde de gyldne dråber mest muligt. Men rummet må også gerne indbyde til gode snakke over et glas vin. Og her er belysningen i en vinkælder eller et vinrum afgørende for den helt rigtige stemning. Lyset skal være behageligt og hyggeligt, så vinen kan nydes under de helt rigtige forhold.

Erfaren indretning og design af vinkælder

Med vores erfarne team har vi designet og indrettet et hav af vinrum og vinkældre. Vi går altid til indretningsopgaven med fokus på dine ønsker og behov – og vi lytter nøje til de forventninger, du har, så vi altid kan levere et tilfredsstillende resultat, der matcher dig. I tæt samarbejde med dig finder vi frem til den løsning, der får vinproppen til at springe.

Vi kender til de nyeste trends og tendenser inden for en moderne og praktisk indretning af vinkældre.

Komplet løsning eller kompetent rådgivning

Hos Designhaus hjælper vi dig gerne med en komplet løsning, hvor vi indretter og monterer hele vinkælderen for dig med udgangspunkt i en dybdegående samtale, så vi får en god fornemmelse for din stil og personlighed. Men du kan også selv købe interiør ind og stå for indretningen af din nye vinkælder. Det er helt op til dig. Men uanset hvad du vælger, får du altid kompetent rådgivning til valget af opbevaringsløsninger i vinrummet.

Lad os inspirere dig i indretningen af din vinkælder i Aalborg og Nordjylland

Mangler du inspiration til din vinkælder, er du meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Aalborg, hvor du også kan se nærmere på, hvordan vi kan hjælpe dig med indretningen af din vinkælder.

Her står vores erfarne medarbejdere klar til at give dig råd, idéer og sparring i forhold til, hvordan du bedst opbevarer din vin og sætter den rigtige stemning ved hjælp af interiør og design.

Vinrum Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus er forhandler af de populære Schmidt køkkener, der særligt er kendte
for deres utallige kombinationsmuligheder, lækre design og fremragende funktionalitet.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter