Køkken Showroom

Køkken i Skagen

Det er en stor beslutning at vælge nyt køkken. Det er nemlig her, familien tilbringer det meste af sin tid sammen i forbindelse med måltider, lektielæsning og naturligvis madlavning. Derfor er det også så vigtigt, at alt fra kvalitet til design og funktionalitet er i orden fra starten. På den måde er du garanteret et køkken, der holder i rigtig mange år. Det er her, Designhaus kommer ind i billedet.

Designhaus

Dit køkkenfirma Skagen

Vi har nemlig flere års erfaring med at levere køkkener i alskens afskygninger. Uanset om du er til et klassisk køkken, et landkøkken eller måske et råt, maskulint stålkøkken, kan vi uden tvivl finde en køkkenløsning, der passer dig.

Designhaus er officiel forhandler af Schmidt køkkener, der er kendt for deres lækre minimalistiske design og upåklagelige funktionalitet.

Inspiration til køkken

Når du besøger vores butik på Gugvej 124 i Aalborg SØ, bliver du mødt af kompetente køkkensælgere, der står klar til at vise dig rundt i vores kæmpe showroom. Her er der mulighed for at samle inspiration til lige netop dit nye køkken samt få et indblik i, hvad der rører sig inden for både køkken-, bad- og garderobeløsninger. Uanset om er tale om et lille køkken eller du har brug for idéer til et køkkenalrum, så står vi klar til at vise dig et væld af forskellige muligheder for indretning, farvevalg og layout.

Design dit eget køkken

Hos Designhaus har vi specialiseret os i netop at tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger, der sammensættes, så de passer til hver enkelt kundes behov. Fra valg af køkkenelementer og køkkenbordplade til valg af gulv, loft og fliser. Vi tilbyder komplette køkkenløsninger, men er naturligvis også leveringsdygtige i enkeltstående opdateringer af dit nuværende køkken.

Fordelen ved at vælge Designhaus, når du skal have nyt køkken Skagen er altså, at du får en helt unik mulighed for at tegne og designe dit helt eget køkken. I samarbejde med en af vores dygtige køkkendesignere får du – med vores designværktøj i hånden – mulighed for at vælge imellem forskellige stilarter, køkkentyper, farver mv. Det hele afhænger af dig, din familie og jeres bolig. Derfor; uanset om du er til hvidt køkken med hvid bordplade og hvide køkkenelementer, gråt køkken eller måske et landkøkken med rustikke køkkenelementer, træbordplade mv., så kan du trygt regne med Designhaus. Du kan vælge imellem grebsløse køkkener med minimalistiske køkkenskuffer og –skabe eller hvad der nu måtte falde i din smag.

Pris på køkken Skagen

Hvad koster et køkken? Det er måske et spørgsmål, du har stillet dig selv flere gange – og med god grund. Et nyt køkken er en stor investering og prisen kan være svær bare sådan at fastlægge. Det er dog langt fra ensbetydende med, at det er noget, der behøver ruinere dig fuldstændigt. Hos Designhaus sætter vi således en ære i at levere flotte designkøkkener til konkurrencedygtige priser. Det betyder, at når du besøger os i vores showroom her på Gugvej i Aalborg SØ, så har du muligheden for at få et både konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud med hjem og gennemgå det med resten af husstanden. Når du så er klar til at gå i gang påbegynder vi i samarbejde køkkenrenoveringen.

Som en ekstra bonus har vi et tæt samarbejde med vores søsterselskab, TorpByg. Et håndværkerfirma, der kan hjælpe med alt fra køkkenmontering til opsætning af lofter og lægning af klinker og fliser. Hvis du har interesse i hjælp fra professionelle håndværkere, er det naturligvis noget, vi sammen finder ud af, så du får lige netop den assistance, der er behov for.

Kontakt Designhaus

Tror du, Designhaus kunne være dit køkkenfirma, når du står og skal have nyt køkken Skagen? Så kontakt os allerede i dag og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig som køkkenforhandler og køkkendesigner!

Køkken Skagen
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus er kundernes foretrukne køkkenforhandler.
Vi leverer således eksklusive køkkener til attraktive priser, både
i og uden for Nordjylland.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter