Garderobeskab i Aalborg

Når du vælger din garderobe, er det vigtigt, du allierer dig med professionelle konsulenter, der forstår, at en garderobe ikke blot er en garderobe. Det er naturligvis vigtigt, at du i garderoben kan opbevare det tøj og de sko, du har behov for at opbevare.

Designhaus

Garderobeforhandler Aalborg

Garderoben skal altså være funktionel. Det er dog mindst lige så vigtigt, at denne er flot at se på samt at den passer ind i det pågældende rum. Det være sig uanset om der er tale om den traditionelle garderobe, der udarbejdes som et skab eller lignende. Det er dog mindst lige så vigtigt, hvis du får installeret et af de famøse walk-in-closets, hvor dørene ude fra rummet både skal passe ind og allerhelst være pæne at se på og selve garderoben skal være et behageligt sted at opholde sig, når du skal udvælge outfittet til dagen og aftenen.

Designhaus har stor erfaring med at skabe kreative garderobeløsninger til en lang række forskellige kunder. Vi forstår, at hver enkelt kunde er unik og tager derfor også altid udgangspunkt i lige netop dine behov, når vi taler garderobeløsninger med dig.

Med vores unikke designværktøj, får du lov til at agere din helt egen designer i forhold til den nye garderobe. Du kan vælge imellem et hav af materialer, hylder, reoler, skabe mv. og vi hjælper dig igennem hele processen, indtil du står med et slutresultat, du er glad for.

Garderobeskabe

Traditionelt set har garderobeskabe i mange år været den foretrukne form for garderobe og er det på sin vis endnu. Et garderobeskab kan laves som en indbygget løsning, hvor skabet indgår som en naturlig del af væggen. Det er dog selvfølgelig også muligt at designe et garderobeskab, der står frit fra væggen og derved også vil være lettere at skifte, når behovet engang kommer for det. Garderobeskabe fra Designhaus kan laves med låger, skydedøre, skuffer osv. Derudover er det set før, at man, i mindre boliger hvor det handler om at udnytte de få kvadratmeter bedst muligt, vælger at lave en kontorplads som en integreret del af skabet eller at der måske laves plads til rengøringsapparater såsom støvsuger. Disse muligheder giver således ordet funktionalitet en helt ny betydning og tillader dig at gemme ting væk, der måske nok er behov for i hjemmet, men som de færreste har lyst til at skulle se på derudover. Sidst, men ikke mindst er det selvfølgelig også muligt at integrere garderobeskabe i et walk-in-closet.

Walk-in-closet

Et walk-in-closet er en yderst populær garderobeløsning. Her udnyttes ekstra rum – eller alternativt opføres eller flyttes en væg – med henblik på at gøre plads til en garderobe, hvor du med lethed får adgang til tøj, sko og accessories. Ligeledes er der med et walk-in-closet mulighed for at lave det i dimensioner, hvor der også gøres plads til at anvende garderoben som påklædningsværelse/-rum. Rigtig mange nyere boliger i dag er indrettet med walk-in-closet, tilhørende et eller flere værelser i boligen. Derudover er det noget, der tit og ofte overvejes i forbindelse med boligrenoveringer, hvor den eksisterende bolig moderniseres. En af de væsentligste fordele ved et walk-in-closet er dets upåklagelige funktionalitet. Når du får designet dit walk-in-closet hos Designhaus, hjælper vi dig med alt fra layout af selve garderoben til valg af reol- eller skabsløsninger.

Uforpligtende tilbud på garderobe

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en solid garderobeløsning? Så kontakt Designhaus allerede i dag eller kig forbi vores showroom på Gugvej i Aalborg SØ. Når du besøger os i showroomet, tager vores konsulenter dig gerne med rundt, så du kan se nogle af de mest populære løsninger. Dette giver dig en rigtig god mulighed for at samle en masse inspiration og idéer til, hvordan lige præcis din garderobe kan se ud. Her overvejer vi først og fremmest hvilken type garderobe, du reelt har behov for. Ligeledes tager vi udgangspunkt i rummets dimensioner, hvad enten der er tale om garderobeskabe, walk-in-closet eller noget helt tredje.

Garderobeskab Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus er leveringsdygtige i garderober til din private bolig,
uanset om der er tale om en traditionel garderobe eller drømmen
er et vaskeægte walk-in-closet.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter