Få inspiration til dit badeværelse

Bad i Aalborg

Drømmer du om et nyt badeværelse, hvor der er tænkt på alle detaljer, lige fra fliser og klinker til badeværelsesmøbler? Så kan Designhaus meget vel være det helt rigtige valg for dig. Vi lever nemlig af at tilbyde alle vores kunder unikke køkken- og badløsninger. I vores komplette badløsninger, tages der højde for hver enkelt lille detalje og 100 % kundetilfredshed er ikke en mulighed – det er et ufravigeligt krav.

Designhaus

Komplette badløsninger

Hos Designhaus har vi fuldt ud forståelse for, at det moderne badeværelse kræver meget mere end et toilet, en bruser og en håndvask. Et badeværelse er i langt højere grad et rum, der skal indbyde til wellness og velvære. Det er et rum, hvor du skal kunne trække dig tilbage efter en lang dag og synke helt ned i dit helt eget badekar – måske endda med et glas vin og en god bog i hænderne.

Indretning af badeværelse

At indrette et badeværelse kræver mindst lige så mange overvejelser, som når du indretter de resterende rum i din bolig. Måske endda flere, for det er ikke nær så let at skifte fliser og klinker i badeværelset, som det er at skulle male væggene i stuen. Derudover er dit badeværelse et vådrum og kræver derfor, at der anvendes og indrettes med nogle lidt mere robuste materialer. Det vil sige, materialer der tåler aftørring, damp mv. Hos Designhaus i Aalborg står vores badeværelseskonsulenter klar til at hjælpe dig med at tegne dit helt nye bad. Du bestemmer helt selv alt, fra farver og valg af fliser og klinker til udvælgelsen af baderumsmøbler og armaturer.

Stort eller lille badeværelse

Størrelsen på badeværelset er selvfølgelig ganske væsentlig for, hvor meget du har mulighed for at skrue op for luksussen. I et lille badeværelse er det derfor også en rigtig god idé at overveje de rigtig gode muligheder, der er for at implementere opbevaringsløsninger, der optager så lidt plads som overhovedet muligt. Har du, på den anden side, god plads til at indrette det bad, du altid har drømt om, er der selvfølgelig muligheden for at skabe dit helt eget fristed, hvor du rigtig kan forkæle dig selv.

Uanset hvor mange kvadratmeter du har at gøre godt med og hvorvidt du er til luksus eller ej, foreslår vi, at du allierer dig med en konsulent, der kan fortælle dig om de forskellige valgmuligheder, du har, når det kommer til udnyttelse af plads, spa og wellness og meget meget mere.

Bad-showroom i Aalborg

Trænger du til inspiration, når det kommer til dit nye badeværelse? Så besøg os allerede i dag i vores showroom på Gugvej i Aalborg SØ. Her står der konsulenter klar til at give dig en på opleveren med inspiration og gode idéer til det nye bad. Vi er opdaterede på de seneste trends, men kan også rådgive dig i forhold til helt klassiske badeværelser. Hvis du blot kommer med et åbent sind – eller måske nogle håndfaste idéer – tør vi næsten garantere dig for, at du går hjem med et endnu bedre billede af, hvordan dit kommende badeværelse skal se ud. Hvem ved? Måske går du endda herfra med en tegning i hånden over din nye badløsning, så du og din familie kan sætte jer ned derhjemme og vurdere, om lige netop dette bad er det rigtige valg for jer eller om der måske skal redigeres lidt i design, layout eller noget helt tredje.

Uforpligtende tilbud på bad Aalborg

Hvis du tror, Designhaus er det rette firma til at varetage indretning af badeværelse og hvad der dertil hører i forbindelse med renovering af det eksisterende bad, så kontakt os allerede i dag. Eller kom alternativt ind forbi showroomet og til en god snak om den verden af muligheder, du har for et moderne badeværelse. Såfremt det har interesse, giver kommer vi også gerne med et uforpligtende tilbud på en komplet badløsning med alt, hvad det indebærer fra håndvask, skabe, håndklædestang, blandingsbatteri til badet osv. Med et bad fra Designhaus får du således et badeværelse med et bademiljø, du kan glæde dig over nu og fremover.

Bad Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus tilbyder eksklusive badeværelser, hvor godt design
går hånd i hånd med upåklagelig funktionalitet.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter