Find inspiration til armaturer

Armaturer i Aalborg

Når du får lavet nyt køkken eller badeværelse, er alle dele af indretningen lige vigtige. Både i forhold til design, men i høj grad også i forhold til funktionalitet. Hvis miljøet så oveni købet kan få en lille plads i dine overvejelser, bliver det faktisk ikke særlig meget bedre. Armaturer kan bidrage med mange ting og er ofte prikken over i’et, når de nye køkkenelementer er installeret eller vasken på badeværelset endelig er påmonteret. Du bør derfor også lægge lige så mange overvejelser i valg af de rigtige armaturer, som du gør i design, layout og eventuelt valg af hårde hvidevarer.

Designhaus

Armaturer til køkken og bad

Designhaus tilbyder et bredt udvalg af både køkken- og badarmaturer. Der er således noget for enhver smag, når du køber dine armaturer her hos os og det er vi stolte af. Vi betragter det nemlig som vores fornemste opgave at kunne tilbyde alle vores kunder unikke, skræddersyede løsninger.

Uanset om du er til stringente linjer, et maskulint udtryk eller måske en mere feminin stil, så er vi uden tvivl leveringsdygtige. Hos Designhaus hænger lækkert design og funktionalitet uløseligt sammen og det gør sig gældende, hvad enten der er tale om køkken eller badeværelse.

Køkken- og badarmaturer

Køkkenarmaturer udgøres først og fremmest af en vandhane og et blandingsbatteri – altså det, der findes ved håndvasken i dit køkken. Der findes rigtig mange forskellige køkkenarmaturer på markedet – nogen mere holdbare end andre. Endvidere kommer de i mange forskellige udtryk og mærker. Vigtigst af alt er det, at du gør dig nogle seriøse overvejelser, inden du træffer beslutningen omkring det armatur, der skal indgå i din nye køkkenløsning. Her er det også en rigtig god idé at overveje fra starten af, om du ønsker features som en Quooker. En Quooker er en supermoderne vandhane, der giver dig kogende vand på få sekunder og derved slipper du for at skulle stå og bakse med elkedel, gryder mv.

Når du vælger badarmaturer, er det ligeledes vigtigt at overveje alt, fra vandhane og brusehoved til blandingsbatteri, toiletrulleholder mv. Derudover skal du gøre op med dig selv, om du ønsker indbyggede eller væghængte håndvaskarmaturer. Et populært valg i disse år er armaturer i messing, herunder messingarmatur til håndvasken og for et samlet udtryk også en messingbruser.

Vola armaturer – klassisk dansk design

Designhaus er officiel forhandler af de klassiske danske Vola armaturer. De blev første gang designet og produceret til Nationalbanken af den kendte danske arkitekt Arne Jacobsen, men er sidenhen blevet brugt i tusindvis af hjem landet over. Vola står således også for godt, gedigent håndværk og stringent design. Derudover er armaturerne udviklet i rustfri stål – en kæmpe fordel, når de placeres i vådrum som eksempelvis et badeværelse eller når de anvendes som en del af den komplette køkkenløsning.

Tilbud på armaturer

Besøg os i vores showroom på Gugvej i Aalborg SØ, så viser vi dig nogle af de mange forskellige muligheder, Designhaus har at byde på, når der skal vælges armaturer til det nye køkken eller badeværelse. Vores konsulenter har et grundigt kendskab til de mange forskellige af slagsen og kan derfor også fortælle dig, hvilke muligheder hvert armatur giver dig. Vola armaturer, Quooker eller noget helt tredje – vi har uden tvivl noget, der kunne passe ind i din bolig.

I forbindelse med at du bestiller din komplette køkken- eller badløsning, gives der også et uforpligtende tilbud derpå. Tilbuddet inkluderer alt fra elementer til armaturer og eventuelt hårde hvidevarer. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi muligvis kan hjælpe dig, når du står foran køkken- eller badeværelsesrenovering.

Armaturer Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus tilbyder et bredt udvalg af armaturer
til både køkken- og badløsninger til dit hjem. Vi er blandt
andet forhandlere af de danske Vola armaturer.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter