Køkken Showroom

Køkken i Hjørring

Står du og skal have lavet nyt køkken Hjørring? Og er du på udkig efter et kompetent køkkenfirma Hjørring, der kan stå for alt, fra valg af køkkenelementer til spørgsmål vedrørende køkkenets layout for den optimale køkkenindretning? Valget af det helt rigtige køkken er ikke blot noget, der har betydning nu og her. Alt – fra funktionalitet til design og hvorvidt det passer ind i resten af huset, kan have stor betydning for din familie, nu og her. Det kan dog også have en væsentlig betydning, hvis du på et tidspunkt i fremtiden skulle få lyst til at sælge dit hjem, hvor køkken såvel som resten af boligen gerne skulle falde i eventuelle køberes smag.

Designhaus

Din køkkenforhandler Hjørring

Designhaus er et erfarent køkkenfirma, der har leveret eksklusive køkkenløsninger til en lang række kunder, både i og uden for Nordjylland.

Vi har specialiseret os i at levere specialdesignede køkkener, der – hvad enten det drejer sig om design, layout eller valget af de helt rigtige hårde hvidevarer – skal opfylde den enkelte kundes behov og ønsker, når det kommer til køkken Hjørring.

Idéer til indretning af køkken

Når du besøger vores showroom i Aalborg SØ, så står der erfarne køkkensælgere klar til at vise dig de mange muligheder for at sammensætte et køkken, der passer lige netop dine og resten af husstandens behov. Med et væld af muligheder, står vi klar til at høre om de idéer til køkken, du kommer med og samtidig give vores besyv med i forhold til kreativitet, muligheder og alt det tekniske.

Hos Designhaus har vi mange års erfaring med køkkenindretning og har derfor også et solidt indblik i, hvad det kræver at skabe fuldt ud funktionelle køkkener eller køkken alrum. Vi er inde i tendenserne, der er lige nu og her, men forstår os også på klassiske køkkener, uanset om du er til et nordisk, minimalistisk look eller du i højere grad drømmer om et hyggeligt landkøkken, når du er på udkig efter køkken Hjørring.

Moderne køkken

Et moderne køkken kan mange ting, men først og fremmest gør det madlavningen lidt sjovere, oprydningen lidt lettere og atmosfæren skal naturligvis være i orden, så hele familien kan opholde sig der sammen. Især hvis der er tale om et køkken alrum. I et moderne køkken/køkken alrum fra Designhaus, får du muligheden for at vælge imellem en lang række hightech features såsom en Quooker, der på ganske få sekunder giver dig kogende vand, så du slipper for at bakse med elkedel, gryder mv. Ligeledes får du med et køkken fra Designhaus muligheden for at vælge imellem en lang række farver. Uanset om din køkkendrøm er et gråt køkken, et stålkøkken eller måske et minimalistisk hvidt køkken med hvid bordplade og hvide køkkenelementer. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hvis teknikken tillader det, står vi helt klar til at føre dine idéer til drømmekøkkenet ud i livet.

Hvis du vælger et køkken fra Designhaus, er det en vigtig del af vores forretning, at du får muligheden for helt selv at designe og tegne dit køkken. Det er din garanti for at få et køkken, der helt og aldeles lever op til de drømme, som du og din familie måtte have til det nye køkken.

Uforpligtende tilbud på nyt køkken Hjørring

Samtidig med at vores dygtige køkkensælgere hjælper dig med at udvælge lige netop det køkken, der passer dig, din familie samt jeres behov og ønsker, er det naturligvis også muligt for os at give dig et uforpligtende tilbud på en eller flere muligheder, der potentielt set kunne hjælpe dig med at udleve dine køkkendrømme. Når du vælger et nyt køkken fra Designhaus, er vi med dig hele vejen fra de indledende overvejelser til færdiggørelsen af designet og opsætningen af dit helt nye designkøkken.

Køkken Hjørring
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus er leveringsdygtige i flotte køkkener og tilbyder
således vores kunder eksklusive køkkenløsninger med mulighed
for en lang række moderne features.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter