Brændeovne og gaspejse

Oplev vores showroom

Brændeovne og gaspejse der skaber hygge

Velkommen til Designhaus i Aalborg – din destination for at skabe det ultimative hjem. Vi er specialister i at hjælpe med at finde den rigtige gaspejs til dit hjem. Vi installerer i Aalborg og omegn.

Vores erfarne team har mange års erfaring med at rådgive, indrette og installere gaspejse, så du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der passer perfekt til dit hjem og dine ønsker.

Vi har et stort udvalg af forskellige gaspejse at vælge imellem, fra moderne og minimalistiske til traditionelle og klassiske. Uanset hvilken stil du foretrækker, har vi helt sikkert en gaspejs, der passer til dig.

Besøg vores showroom i Aalborg for at se vores udvalg og få inspiration til, hvordan en gaspejs kan forandre dit hjem. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at designe og installere dit drømme gaspejs.

Kontakt os i dag for at planlægge et besøg i vores showroom eller for at booke en konsultation med en af vores eksperter. Sammen kan vi skræddersy et gaspejs, der passer perfekt til dit hjem og dine ønsker.

  • Levering og montering
  • Køb gaspejse til alle projekter
  • Vi tilbyder Totalentreprise på opgave
  • Bredt udvalg
Designhaus

Brændeovne og gaspejse sikrer den hjemlige hygge

Hjemmet er vores faste base, hvor vi skal finde ro og lade op til en ny dag. Derfor skal din bolig også have en rar atmosfære, hvor du kan slappe af i behagelige og rolige omgivelser. Med en gaspejs spreder du masser af varme og en hyggelig stemning i dit hjem – og den indbyder til hyggelige stunder med din yndlingsbog og en god kop te i hånden. Gaspejsen er særligt hyggelig i det kolde vinterhalvår, men også på lune sommeraftener bidrager den til hjemlig hygge.

Find inspiration til din bolig i vores 1.000 kvm. showroom

Alternativ til den traditionelle brændeovn

En gaspejs er et godt alternativ til den almindelige brændeovn, da du kan få en gaspejs i et autentisk og naturligt brændelook med flammer og gløder. Forskellen er dog, at gaspejsen har et mere stilrent og elegant udtryk, som let smelter sammen med den øvrige indretning. Samtidig får du alle fordelene med dejlig varme – men helt uden vedligeholdelse og besvær. Den kræver nemlig ingen rengøring, ingen brænde og ingen optænding. Den starter straks helt uden besvær. Du slipper tilmed for aske, støv og røggener, ligesom luften i rummet ikke på samme måde føles tung og tømt for ilt.

Styr varmeniveauet med gaspejs

Med en traditionel brændeovn kan det være svært at styre varmen i boligen. Det kan ændre sig fra at være meget koldt til meget varmt på kort tid. En gaspejs gør det i stedet lettere at regulere varmeniveauet og holde det mere stabilt. De fleste gaspejse styres via en fjernbetjening og en app, som du kan skrue op og ned på, så du effektivt kan regulere varmen nøjagtigt til dit behov. Gaspejsen er meget fleksibel, fordi dens hurtige evne til at tænde op og køle ned gør den let at anvende.

Et miljøvenligt supplement

En gaspejs er ikke bare et dekorativt indspark i indretningen, der spreder hygge – det er også et miljøvenligt supplement til dine øvrige varmekilder. Gaspejsen skal ikke bruge brænde, og den forurener langt mindre. Der er nemlig ingen partikelforurening med en gaspejs. Hvis du derfor gerne vil holde varmen i hjemmet på en hyggelig måde, men du samtidig vil skåne miljøet, kan en gaspejs være en god investering for dig.

Vi hjælper med installeringen af din gaspejs

Hos Designhaus hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige gaspejs, der kan fuldende designudtrykket og skabe hygge hjemme hos dig. Vi har mange modeller at vælge imellem, så du kan finde inspiration og lige den, som passer bedst ind hos dig. For du skal have den helt rigtige gaspejs – og derfor gør vi også meget ud af at finde frem til lige netop den, som vil give dig størst glæde i din dagligdag.

Vores erfarne personale vil med sin store ekspertise rådgive dig, så du er sikker på, at din nye gaspejs dækker dine ønsker og behov. Vi hjælper med installationen af din gaspejs – den må nemlig kun foretages af en autoriseret VVS-installatør. På den måde hjælper vi dig gennem hele processen, lige fra valget af design og udtryk til monteringen af den i dit hjem.

Gaspejs Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Find os

Designhaus ApS
Gugvej 124
9210 Aalborg SØ
Danmark

Gratis Designmøde

Åbningstider

Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag 08.00 – 16.00
Onsdag 08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag 08.00 – 16.00
Søndag 11.00 – 14.00

Kontakt os

Telefon: 98 10 17 97
Email: info@designhaus.dk

Anmeldelser på facebook

5.0 ★★★★★

“Vi har fået renoveret køkken-alrum hos Designhaus – Torp Byg, og vi har under hele processen oplevet professionel rådgivning og proces strukturering fra meget dygtige og passionerede indretningsarkitekter, håndværkere og projektledere. De har hjulpet os hele vejen igennem med at tage de rigtige valg med bla. indretning, hvidevarer og materialer. Kristian er meget skarp på detaljer og funktionalitet, og han har givet os et skub i den rigtige retning til et køkken med helhed i en minimalistisk stil, hvor funktionalitet og kvalitet følges ad – det har han ramt rigtig godt. Vi indfinder os rigtig gerne igen i deres flotte og inspirerende butik – de kan deres kram og leverer altid noget, der er i orden”

– Bent & Birgit

Læs flere anmeldelser