Find inspiration til udespa

Udespa i Aalborg

Udendørs spa, boblebad eller jacuzzi – kært barn har mange navne, men en ting er helt sikkert. Vi er vilde med det og det er vores kunder også. Et udespa er nemlig en fremragende mulighed for at bringe wellness- og spaoplevelsen uden døre. Du kan for eksempel vælge en terrassespa, hvor du – med venner og familie – kan trække i badetøjet og nyde de sene sommeraftener eller måske endda de kolde vinteraftener med et glas vin eller deslige.

Designhaus

Tag wellnessoplevelsen med uden for

Går du og drømmer om et udespa? Eller er du bare blevet nysgerrig efter at høre mere om de mange forskellige muligheder, der er for selv samme?

Så læs med her, hvorfor Designhaus meget vel kan have lige netop dét, du går og leder efter.

Komplette spaløsninger

Hos Designhaus har vi nemlig adskillige års erfaring med at levere spaløsninger til en lang række forskellige kunder i det meste af Jylland. Uanset om du er interesseret i et udendørs spabad eller det drejer sig om en komplet spa-/badløsning inden døre, så har vi uden tvivl noget, der kan passe netop din smag. Et udendørs spabad – eksempelvis et terrassespabad kan komme i lige så mange forskellige former og lavet i rigtig mange forskellige materialer. Fuldstændig ligesom når du køber køkken eller badeværelse her hos os. Mest populært er dog, når vi taler udendørs spa, et spabad, hvor selve rammen er lavet i træ. Dette er nemt at vedligeholde og modstandsdygtigt over for udefrakommende faktorer.

Fra vores indbydende showroom på Gugvej i Aalborg SØ, har du en unik mulighed for at samle inspiration til udendørs spa. Ligeledes står vores konsulenter klar til, i samarbejde med dig, at finde den helt rigtige løsning, således du kommer herfra med et produkt, du er glad for. Det kan være, det udendørs spa skal kombineres med en form for spamøblering i form af bænke, håndklædeholdere mv. Det kan også være, dit nye udendørs spa skal fungere som en forlængelse af en udendørs sauna, hvor du på den måde får hele den lækre spaoplevelse hjem til dig.

Indendørs spa

Udover mulighederne for en udendørs spa, tilbyder vi her hos Designhaus naturligvis også indendørs spabad samt badløsninger. Her får du muligheden, sammen med vores dygtige badkonsulenter, at gå rundt i showroomet og få et indtryk af de mange forskellige muligheder. Ligeledes har du muligheden for, med Designhaus som din samarbejdspartner i forbindelse med nyt badeværelse, at tegne din helt egen badløsning.

Billig udendørs spa

Vi tilbyder udendørs spa til markedets mest attraktive priser. Derudover giver vi gerne et godt tilbud på en komplet løsning på både indendørs og udendørs spa, såfremt du står og overvejer at gøre din terrasse eller et rum i huset til dit helt eget kursted. Derfor – hvis du tror, Designhaus kan være det helt rigtige valg, så kontakt os allerede i dag for en snak om de mange forskellige muligheder, du har for både indendørs og udendørs spa. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores showroom for inspiration og idéer til lige netop den spaløsning, der passer til dig.

Udespa Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Hos Designhaus har vi specialiseret os i at levere komplette
funktionelle badløsninger og tilbyder i en naturlig forlængelse
deraf også lækre udespa af høj kvalitet.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter