Skydedøre i Aalborg

Skydedøre anvendes til mange forskellige formål. Både som egentlige døre, men også som låger til skabe og i forbindelse med garderobeløsninger. Skydedøre og –låger udmærker sig især ved, at de optager meget lidt plads, sammenlignet med almindelige døre, der skal lukkes op og i. Skydedøre er derfor også den ideelle løsning til dig, der skal udnytte relativt få kvadratmeter, således du får mest muligt ud af den begrænsede plads. Skydedøre er derfor også en populært løsning i studieboliger, men kan ligeledes anvendes i almindelige familieboliger.

Designhaus

Komplette løsninger – sådan

Hos Designhaus har du mulighed for at vælge skydedøre og –låger som en del af den komplette køkken-, bad- eller garderobeløsning. For os er det nemlig vigtigt, at du som kunde finder alt til indretningen af det nye rum under et og samme tag.

Det betyder, at du i vores showroom på Gugvej 124 i Aalborg SØ kan finde inspiration til komplette løsninger såvel som enkeltstående produkter, så uanset om du søger en helt ny garderobe med alt, hvad det indebærer fra skabe til skydedøre/-låger osv. eller du blot er ude efter en ny bordplade, så finder du det her.

Skydelåger

Skydelåger bruges populært i garderobeskabe for at spare på den plads, der skal bruges uden om skabet, når det er åbent. Ligeledes kan skydelåger sagtens være en optimal løsning i dit nye badeværelse på badeværelsesskabene frem for almindelige låger, der åbnes op og lukkes i. Skydelåger sættes fast på små ”spor” indeni skabet, så du aldrig ser andet end selve lågen og skabet, når selv samme er lukket.

Skydedøre til garderobe

Hvis du har valgt at få lavet et walk in closet, kan vi på det varmeste anbefale skydedøre frem for almindelige døre. Såfremt garderoben skal være aflukket, når den ikke benyttes, selvfølgelig. Som nævnt tidligere, så optager skydedøre minimal plads og giver samtidig et stringent look i det minimalistiske hjem. Fordelen ved skydedøre er, at du slipper for at stå og bakse med håndtag – eller greb hvis det er skydelåger til skabe – både hvad angår rengøring, påmontering og eventuel vedligeholdelse.

Skydedøre efter mål

Når du bestiller skydedøre hos Designhaus, laves de selvfølgelig i de mål, du skal bruge. Uanset om det er skydelåger eller –døre, du skal bruge, er vi leveringsdygtige. At få en skydedør fra Designhaus betyder endvidere, at du selv bestemmer detaljerne på døren/lågen. Det gælder eksempelvis farven på døren, dørens dimensioner, materialet hvori døren skal udarbejdes, greb og meget meget mere. Vigtigst af alt er, at den stemmer overens med det udtryk, du har i dit hjem.

Tilbud på skydedøre

Kontakt Designhaus eller kom en tur ind forbi vores showroom allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om skydedøre og muligheden for at implementere disse som en del af din nye køkken-, bad- eller garderobeløsning. Vores konsulenter står klar med faglig indsigt og kreative inputs til, hvordan du med den helt rigtige dør kan løfte det samlede udtryk i et rum.

Skydedøre Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus forhandler et bredt udvalg af skydedøre og –låger.
Det er en moderne løsning, der særligt har vist sig funktionel i boliger
med få kvadratmeter, der skal udnyttes bedst muligt.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter