Om Designhaus

7 gode grunde til at vælge Designhaus

Når du vælger en løsning fra Designhaus er der rigtig mange grunde til hvorfor det er en god idé – men her har vi alligevel valg de 7 grunde der virkelig gør forskellen for dig og din drøm om en ny køkken-, bade- og/eller garderobeløsning

1. Vi arbejder med drømme – ikke provision

Når du mødes med os første gang, vil du opdage vi tager os tiden til dig. Her arbejder vi med dine drømme om din fremtid og mener at en god løsning giver en bedre hverdag for vores kunder. Vi har ikke provisioner og arbejder kun for at skabe de bedste løsninger, for dig og dine. Det er derfor Designhaus løsninger er så individuelle.

2. Indretningsarkitekter rådgiver og tegner for dig

Du vil opleve en tryghed ved at vores indretningsarkitekter har så meget erfaring og viden på de områder vi arbejder med – at det virkelig er rådgivning du kan bruge til noget og visualiseringer der viser vi lytter. Ofte siger kunderne; det havde jeg slet ikke tænkt på man kunne, men det er nøjagtig det jeg vil have…

3. Trippel certificeret – løsningen er bæredygtig, hver dag

Vores leverandør af materialer og løsninger: Schmidt Nordic, har arbejdet hårdt for at gøre produktionen trippelcertificeret. Markedets eneste producent der har formået opnå dette. Vores løsninger kommer fra bæredygtig skovdrift, tager hensyn til miljøet i produktion og fremstilling. Det betyder at når du går rundt i din løsning fra Designhaus kan du nyde den tanke hver dag.

4. Klassens bedste kvalitet er normalen hos os – 5 års totalgaranti

Normalen hedder 16 mm. korpus. Det vil sige, at det skelet der skal bære dit køkken, låger der bliver åbnet og lukket – skuffer der gå op og i  – tunge gryder, tallerkner og div. køkkenredskaber bliver sat på hylden – igen og igen, er 16 mm.

Det gør vi stærkere. Derfor er normalen på en Designhaus løsning 19 mm.
Vores køkkener er ikke de billigste køkkener. De er heller ikke de dyreste. Men de er de bedste i klassen. Derfor kan vi også uden at blinke give 5 års totaltgaranti på vores løsninger. Det finder du ikke andre steder

5. En investering der holder værdien

Når du investerer i dine drømme for fremtiden, er det vigtigt den investering holder værdi. Både på et personligt plan og økonomisk plan. Vi ved at vores køkken, bad og garderobeløsninger er stærke og er skabt til at blive brugt – hver dag. De er også designet med en omtanke for at de tendenser der bliver integreret, bliver klassiske med tiden. De står stadig elegante om mange år. Men de er også skabt til dig, din hverdag og efter dine behov – med al den viden og erfaring der gør os til eksperter på området – så du får en løsning du bliver glad for og som fungerer optimalt i de mange hverdage der kommer.

6.  En totalløsning – ét projekt

Eftersom vi har vores søsterfirma Torp Byg lige ved hånden, bogstavelig talt, kan vi tilbyde at være totalleverandør af din totalløsning. Fordi vi har vores byggefirma til vores rådighed, betyder det du ikke skal tænke på at finde og koordinere arbejdet mellem diverse håndværkere. Det gør vi for dig. 1,2,3… og værsgo´.

7. Vi tilbyde 2 rådgivningstimer med eksperter – gratis – så book et møde her.

Om Designhaus
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Funktionelle køkkener udført i lækkert design
– det er vores største ambitioner her hos Designhaus
og derfor, vi er kundernes foretrukne køkkenfirma, når de søger køkken Aalborg.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter