Badekar

Oplev vores showroom

Badekar i Aalborg

At have et badekar på sit badeværelse er, for rigtig mange, muligheden for at slappe af med fødderne oppe efter en lang dag på farten. Et badekar er dog ikke blot et badekar. Det kan se ud på rigtig mange måder, ligesom det kan være vidt forskelligt, hvor stort det skal være – om der skal kunne sidde en eller to personer deri og om det måske sågar skal være et hjørnebadekar med spafunktioner for ekstra forkælelse.

Designhaus

Indbygget badekar

Et indbygget badekar er – i sagens natur – et badekar, der indbygges som en implementeret del af resten af badeværelset. Et indbygget badekar vil ofte være bygget ind, således ydersiden af badekaret er dækket med de samme fliser, der er anvendt i resten af badeværelset.

Et indbygget badekar kan oftest monteres således, at der ved siden af badekarret er plads til, at du kan stille et glas vin, lægge en god bog eller hvad du nu ellers måtte have lyst til at medbringe, når du slapper af med et dejligt varmt bad.

Badekar – en god badoplevelse

Et indbygget badekar kommer i forskellige former og størrelser og du kan i den forbindelse vælge imellem det helt traditionelle badekar, der er rektangulært eller det lidt større af slagsen – nemlig hjørnebadekarret. Et hjørnebadekar er oftest det, vi ser, når den enkelte kunde gerne vil have et kar med spafunktioner, hvori der er plads til flere personer på en gang.

Fritstående badekar

Hvis du har et badeværelse med god plads, kan du naturligvis vælge et fritstående badekar, der står frit fra vægge, således det også kan tilgås fra forskellige vinkler. Fordelen ved et fritstående badekar er, at det ofte ikke er så svært at installere og montere som et indbygget badekar, ligesom det naturligvis heller ikke er så svært at fjerne igen, hvis du engang står og skal lave om på dit nuværende badeværelse. Et fritstående badekar ses ofte i form af et badekar med fødder og udmærker sig endvidere i særdeleshed ved, at det er let at rengøre både selve badekarret og i de omgivelser, der er rundt om badekaret.

Badekar med løvefødder

Et fritstående badekar med løvefødder er ofte en rigtig god løsning i det romantiske badeværelse, hvor der tilbringes hyggelige stunder, når der rigtig skal slappes af. Denne type findes, ligesom de indbyggede af slagsen, selvfølgelig også i forskellige størrelser. Uanset om du er på udkig efter et badekar for to personer eller det skal være et lille badekar til enkelt person, er der derfor her mulighed for at vælge en smuk, detaljeret løsning, der falder i de flestes smag.

Stenbadekar

Stenbadekar er en af de mest eksklusive og populære badekarløsninger, der er på markedet i dag. Denne type udmærker sig ved, at det er helstøbt i kunststen og at det videre har en overflade, der er utroligt nem at rengøre. Stenbadekar er, ligesom badekar med fødder et fritstående badekar, men udformes netop, således at det står ”direkte” på badeværelsesgulvet, uden synlige fødder.

Forhandler af komplette badløsninger

Designhaus er forhandler af komplette badløsninger og har gode erfaringer med at rådgive og vejlede vores kunder i forhold til implementeringen af et badekar i familiens nye badeværelse. I vores showroom i Aalborg SØ kan du få et unikt indblik i både store og små badekar

Tilbud på badekar

Ønsker du et tilbud på badekar, enten på et indbygget eller et fritstående badekar, så kontakt Designhaus allerede i dag eller kom ind forbi vores showroom og bliv inspireret af nogle af de mange muligheder, vi tilbyder her hos os. Har du nogle konkrete idéer til en kreativ og unik badløsning, der ikke i forvejen er at finde i showroomet, hjælper en af vores dygtige konsulenter dig selvfølgelig med at få udarbejdet en løsning, hvor der taget hensyn til lige netop disse.

Badekar Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Find inspiration til din bolig i vores 1.000 kvm. showroom

Projekter

Vi skaber de flotteste og mest originale køkken- og bad-
løsninger. Læg vejen forbi og oplev hvad vi kan gøre for jer.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter