Køkken Showroom

Køkken i Thisted

Et køkken er et centralt rum i familiens bolig og i et køkken alrum tilbringes ligeledes rigtig mange timer i familie og venners skød. Det være sig uanset, om der er tale om madlavning på højt plan, indtagelse af måltider, lektielæsning med familiens yngste eller måske et brag af en familiefest, hvor et åbent køkken alrum lige netop er den ideelle løsning. Det er derfor også så vigtigt, at du vælger det helt rigtige køkken fra starten, når du står foran køkkenrenovering. I dine overvejelser, skal du derfor tænke over alt fra farven på køkkenet og de rette køkkenelementer til valget af hårde hvidevarer og måske tilføjelsen af de mange forskellige hightech features, der findes i et moderne køkken.

Designhaus

Moderne løsninger

Har du allerede valgt dit nye køkken eller har du brug for råd og vejledning fra en erfaren køkkenforhandler Thisted? Uanset hvad, så læs med her, hvorfor Designhaus måske kan være den ideelle køkkenpartner, når du søger køkkenfirma Thisted.

Hos Designhaus har vi stor erfaring med at tilbyde vores kunder – hver og en – eksklusive køkkener. Vores køkkensælgere står klar til at hjælpe dig med inspiration og idéer til indretning af køkken. Vi har et indblik i alle de nyeste tendenser og løsninger, der gør sig gældende, når der er tale om et moderne køkken eller køkken alrum, som hele familien får gavn af.

Showroom i Aalborg

Designhaus har eget showroom på Gugvej i Aalborg SØ, hvor du kan hente inspiration til køkken og alt, hvad det indebærer. Når du besøger vores showroom, vil du blive mødt af et team af kompetente køkkensælgere, der glæder sig til at høre om dine idéer til det nye køkken og vil – såfremt teknikken tillader det – gøre alt, hvad de kan for at opfylde lige netop dine køkkendrømme.

Design dit køkken Thisted

At købe en køkkenløsning fra Designhaus er 100 % skræddersyede køkkener, forstået på den måde, at det ikke er for sjov, når vi siger; tegn dit køkken. Du har nemlig muligheden for helt og holdent at bestemme, hvordan dit nye køkken skal se ud. Uanset hvilke krav, der stilles til dit nye køkken, er vi fuldt ud leveringsdygtige. Det kan være, du gerne vil have et professionelt stålkøkken, hvor overfladerne er lette at aftørre og alt, fra køkkenelementer til apparater lever op til de krav, du måtte have som kok eller madentusiast. Det kan også være, du har nogle specifikke ønsker til farver og ønsker et rødt, sort eller måske et gråt køkken. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan det selvfølgelig være, at din køkkendrøm er et moderne, hvidt køkken med hvid bordplade, hvide køkkenelementer og fuldstændig stringente linjer med lækre hårde hvidevarer, der passer dertil.

Køkkendesign og alt i den forbindelse er altså helt og holdent op til dig og hos Designhaus går vi, som dit køkkenfirma Thisted, rigtig langt for at opfylde lige netop dine drømme, når det kommer til et nyt køkken.

Uforpligtende tilbud på køkken Thisted

Hos Designhaus betragter vi det som en helt naturlig del af vores virksomhed at tilbyde vores kunder komplette køkkenløsninger til det, der til enhver tid må betragtes som attraktive priser. Det betyder, at når du vælger et køkken fra Designhaus – ja, så skal du ikke bekymre dig om at blive ruineret, bare fordi drømmen er et eksklusivt køkken, der lever op til alle de krav, der måtte være til et moderne køkken hos familien Danmark anno 2016.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på nyt køkken Thisted? Så kontakt Designhaus allerede i dag for en snak omkring de mange muligheder, vi tilbyder, i forbindelse med køkkener Thisted eller kom ind i vores showroom i Aalborg SØ og få en snak om de mange muligheder med en af vores dygtige køkkensælgere.

Køkken Thisted
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Når du søger køkken Thisted, bør du overveje en komplet
køkkenløsning fra Designhaus. Vi tilbyder eksklusive
køkkener, hvor funktionalitet og lækkert design går hånd i hånd.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter