Få inspiration til dit bryggers

Bryggers i Aalborg

Et bryggers stille krav til funktionalitet såvel som design. Det gør det på den måde, at et bryggers først og fremmest har nogle funktioner, det skal udfylde. For rigtig mange fungerer bryggerset som et vaskerum og skal derfor kunne rumme både vaskemaskine og helt også en tørretumbler. Ligeledes er bryggerset der, hvor familien oftest hænger overtøj – også overtøjet, der er blevet vådt eller snavset på grund af det danske vejr. Dette stiller nogle helt klar krav i forhold til garderobeplads og naturligvis også mulighed for udluftning, så der ikke kommer til at lugte jordslået. Dernæst er et bryggers ofte også familiens indgang til hjemmet og samtidig der, hvor dine gæster får deres førstehåndsindtryk af din bolig. Dette stiller nogle helt klare krav til indretning af bryggerset og du skal her gøre op med dig selv, hvordan du bedst muligt præsenterer dit hjem – og hvordan der skabes en rød tråd imellem bryggers og indretningen i resten af boligen.

Designhaus

Idéer til indretning af bryggers

Dette er blot nogle af de formål, et bryggers oftest tjener og til at hjælpe dig med at opfylde funktionelle såvel som designmæssige krav, står vi, hos Designhaus klar med råd og vejledning samt adskillige års ekspertise inden for området.

Tegn selv dit bryggers

Når du vælger et bryggers fra Designhaus får du helt selv lov til at tegne og designe den pågældende løsning. Fra opbevaring, herunder skabe til bryggers og vaskemaskine til den generelle indretning, er der en verden af forskellige muligheder, der blot står og venter på dig. Afhængig af, om dit bryggers også anvendes som indgang eller ej, kan det være en rigtig god idé at overveje garderobeløsninger, hvor du kan gemme overtøj, huer, vanter mv. væk, når det ikke er i brug. Ligeledes er det en yderst populær løsning at placere vaskemaskine og tørretumbler i et skab, så det også kan gemmes væk, så snart det ikke er i brug.

Uanset om du drømmer om et lyst bryggers med hvide skabe og hvide vægge eller din personlige stil er en smule mere rustik, kan Designhaus hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, når du skal have nyt bryggers.

Bryggers tilbud

Kunne du tænke dig et godt tilbud på dit nye bryggers? Så kontakt Designhaus allerede i dag og få en snak om, hvordan vi i samarbejde får omdannet dine boligdrømme til boligvirkelighed. Tilbuddet er naturligvis ganske uforpligtende, ligesom råd og vejledning er ganske gratis. Vores konsulenter har adskillige års erfaring med boligindretning og er med dig hele vejen fra idé til færdigt produkt.

Søger du inspiration og idéer til bryggers? Besøg os da i vores showroom på Gugvej 124 i Aalborg SØ. Her har du muligheden for at se, hvordan vi forestiller os, løsningen kunne se ud og hvis du ser noget, du kan lide, hjælper en af konsulenterne dig naturligvis med at omdanne dette til noget mere konkret, der går i spænd med din personlige stil.

Bryggers Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Designhaus skaber eksklusive bryggerser, hvor funktionaliteten
er i højsædet og lækkert design er et ufravigeligt krav.
Udtrykket bestemmer du helt selv, når du tegner dit bryggers hos os.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter