Vola

Oplev vores showroom ved Designhaus i Aalborg

Velkommen til Vola armaturer

Vola armaturer er klassisk dansk design, første gang designet til Nationalbanken i 1968 af den danske designer Arne Jacobsen. Arne Jacobsen var særligt kendt for sit enkle design, hvad enten det drejede sig om møbler, armaturer eller noget helt tredje. Alt det overflødige blev skåret væk og efterlod produktet i sin enkelhed og det er med netop disse designambitioner for øje, Vola armaturer anno 2016 fortsat produceres. Ligeledes produceres armaturerne fortsat på fabrikken i Horsens, hvor engagerede medarbejdere støtter op om at sikre kvaliteten på produkterne.

  • Levering og montering
  • Køb Vola til alle projekter
  • Vi tilbyder Totalentreprise på opgave
  • Bredt udvalg
  • Kombiner dine valg muligheder

Find os

Designhaus ApS
Gugvej 124
9210 Aalborg SØ
Danmark

Gratis Designmøde

Åbningstider

Mandag 09.00 – 18.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 09.00 – 16.00
Torsdag 09.00 – 16.00
Fredag 09.00 – 16.00

Kontakt os

Telefon: 98 10 17 97
Email: info@designhaus.dk

Vola armaturer – klassisk dansk design

Kort sagt, så står disse armaturer for dansk håndværk og design, når det er allerbedst.

Stilen og diversiteten tillader vores kunder at anvende armaturerne alsidigt, således de passer ind i et hvilket som helst hjem og til en hvilken som helst stil.

Når du vælger at indrette dit køkken/køkken alrum eller badeværelse med armaturer derfra, kan du altså samtidig føle dig 100 % sikker på, at kvalitet, design og funktionalitet er helt i orden.

Vola armatur køkken

Designhaus tilbyder først og fremmest de populære danske armaturer i forbindelse med køb af køkkenløsninger, hvor vi for eksempel lader dig vælge imellem Vola køkkenbatteri, Vola indbygningsarmatur eller måske et Vola væghængt armatur for et mere rustikt og landligt look. Uanset hvad, så er disse armaturer et glimrende valg, hvad enten du har valgt et klassisk hvidt køkken med stringente linjer eller du har valgt et landkøkken, hvor stilen er rustik og med mange små, sjove detaljer.

Vola armatur bad

Udover køkkenarmaturer, laves Vola armaturer også til badeværelset. Her kan der, udover Volahåndvaskarmatur, vælges blandingsbatteri, brusearmatur, håndklædestang, toiletrulleholder og meget meget mere. Når vi, hos Designhaus sælger badløsninger er Vola derfor ofte en ganske naturlig del af den komplette badløsning og en løsning, som alle vores kunder er rigtig glade for.

En af de største fordele ved at vælge Vola armaturer til badeværelset – og i mange tilfælde også dit køkken – er, at disse er lavet i rustfri stål og af samme årsag også holder sig pæne i mange år fremover. Skidt og kalk fjernes let og gør lige præcis derfor valget om en køkken- eller badløsning med Vola armaturer til det optimale valg.

Vola showroom Aalborg SØ

Fra vores showroom på Gugvej i Aalborg SØ, står vi hos Designhaus klar til at vise dig de mange muligheder, der er i forhold til udvalg og anvendelse af Vola armaturer. Det være sig uanset om du skal bruge armaturer til køkken eller badeværelse. Ligeledes er mulighederne mange, når det kommer til valg af farver. Du kan blandt andet vælge Vola messingarmatur eller et mere farverigt et af slagsen, afhængigt af rummet og den valgte køkken- eller badløsning.

Vola forhandler

Designhaus er stolte forhandlere af Vola armatur. Det er vi, fordi kvaliteten er en central del af kulturen hos Vola i Horsens – fuldstændig som den er det her hos os. Vi bestræber os på udelukkende at levere løsninger, der kvalitets- og miljømæssigt lever op til de allerhøjeste krav. Det er nemlig vores fulde overbevisning, at vi kun på den måde kan sikre vores kunder markedets bedste løsninger. I produktionen af Vola armaturer tages der stort hensyn til miljøet, hvilket eksempelvis betyder, at restmaterialer genanvendes i produktionen samt at armaturerne kan konfigureres således, de kun giver den nødvendige vandmængde.

Er du interesseret i at høre mere omkring de mange forskellige kombinationsmuligheder, der er, når du vælger en køkken- eller badløsning med Vola armaturer? Så kontakt os allerede i dag, så vi i samarbejde kan vælge de løsninger, der passer dig bedst.

Vola Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Vi skaber de flotteste og mest originale køkken- og bad-
løsninger. Læg vejen forbi og oplev hvad vi kan gøre for jer.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter