Velkommen til

Schmidt Køkken & Bad

Find inspiration til din bolig i vores 1.000 kvm showroom

Schmidt Køkken & Bad Aalborg

Find os

Schmidt Køkken & Bad Aalborg
Gugvej 124
9210 Aalborg SØ
Danmark

Gratis Designmøde

Åbningstider

Mandag 09.00 – 18.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 09.00 – 16.00
Torsdag 09.00 – 16.00
Fredag 09.00 – 16.00

Kontakt os

Telefon: 98 10 17 97
Email: salg@schmidt-aalborg.dk

Schmidt køkkenfirma i Aalborg

Schmidt køkkener er en verden af kombinationsmuligheder, hvor du, i forbindelse med renovering af køkken, kan designe lige netop dit drømmekøkken eller køkken alrum. Schmidt køkkener kan således være mange ting, fra et klassisk, nordisk hvidt køkken med hvid bordplade og hvide køkkenelementer til et mere rustikt, maskulint look i form af et stålkøkken. Uanset om du har en drøm om et fuldt ud professionelt køkken med alt det udstyr, der dertil hører eller du vil have et lækkert designkøkken, hvor der er kælet for alle detaljerne, så kan et Schmidt køkken uden tvivl være den helt rigtige køkkenløsning.

Udover at levere flotte køkkener, hvor funktionaliteten er i top, står Schmidt køkkener også for en stærk miljøvenlig profil. Først og fremmest fordi alt det træ, der anvendes til Schmidt køkkener kommer fra bæredygtig skovdrift og i kraft deraf søger at beskytte miljøet og kloden bedst muligt. Som en helt naturlig konsekvens deraf, er Schmidt køkkener også certificerede med NF-certificering, der er det officielle miljømærke samt PEFC-certificering, der er verdens førende skovcertificeringssystem.

Sidst, men bestemt ikke mindst, støtter Schmidt køkkener op omkring det store arbejde, der hver eneste dag udføres af SOS Børnebyerne. Det gøres ud fra en betragtning om, at alle børn har ret til en familie.

At vælge et Schmidt køkken giver altså mening på rigtig mange forskellige planer, hvad enten du foretrækker det unikke design, du er tiltrukket af de mange kombinationsmuligheder eller det er vigtigt for dig at vælge et køkkenfirma, hvor miljøet står i allerforreste række sammen med design og funktionalitet.

Er du på udkig efter et køkkenfirma i Aalborg, der med erfaring og knowhow kan hjælpe dig, når du vil have et Schmidt køkken Aalborg?

Designhaus er officiel forhandler af Schmidt køkkener i Aalborg og er lige præcis derfor også den ideelle køkkenpartner, når du er på udkig efter Schmidt køkken Aalborg.

Som din køkkendesigner, står vi med vores ekspertise og erfaring, klar til at yde dig råd og vejledning fra vores inspirerende showroom i Aalborg SØ. Køkkenpriser ud over det sædvanlige og køkkendesign i verdensklasse – her har du her muligheden for et moderne køkken i samarbejde med dit køkkenfirma Aalborg.

Uforpligtende tilbud på Schmidt køkken i Aalborg

Vi står klar til at hjælpe dig fra vores showroom i Aalborg SØ, hvor du bliver mødt af en af vores dygtige køkkensælgere. Her bliver du mødt af idéer til indretning af køkken. Ligeledes er showroomet naturligvis er til for at give dig inspiration til køkken og de mange muligheder, der er, når du er på udkig efter et Schmidt køkken Aalborg.

At vælge et nyt køkken i forbindelse med renovering af køkken eller køkken alrum, er ikke en beslutning, der tages let på og det forstår vi udmærket godt, hos Designhaus. Netop derfor giver vi også gerne et uforpligtende tilbud, når du står over for at skulle købe køkken.

Når der udarbejdes et uforpligtende tilbud på køkken, lader vi dig agere din helt egen køkkendesigner. Her kan du designe dit køkken – vi mener det nemlig, når vi siger tegn dit køkken. Sammensætningen af køkkenoverskabe og –underskabe, hårde hvidevarer, armaturer mv. er helt op til dig og skal stemme overens med dine køkkendrømme, det specifikke rum og boligens generelle udtryk.

Det forstår vi, hos Designhaus og netop derfor er vi helt sikkert den rette køkkenpartner, når du er på udkig efter Schmidt køkken Aalborg. Er du ikke helt vant i rollen som køkkendesigner, giver vi gerne vores input i forhold til den mest optimale køkkenindretning samt råd og vejledning omkring de mest populære og brugbare løsninger, når det kommer til køkkenindretning med Schmidt køkkener.

Schmidt Køkken Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5