Find inspiration til belysning

Belysning i Aalborg

Lyset er afgørende for, hvordan et rum opfattes. Det være sig belysning i køkken, badeværelse eller ethvert andet rum i din bolig. Lyset bidrager til at sætte stemningen, så uanset om du har indrettet dig i en landlig stil med et landkøkken eller du har valgt en minimalistisk løsning i form af et hvidt køkken med nærmest kubiske former, så er belysning og lamper det, der giver det allersidste.

Designhaus

Belysning og lamper

På et badeværelse er lyset mindst lige så vigtigt – for rigtig mange kvinder kan den rette belysning være afgørende for at lægge makeuppen ordentligt, ligesom mangel på lys kan gøre det svært at barbere sig ordentligt.

Som en ganske væsentlig del af vores komplette køkken-, bad- og garderobeløsninger, sørger vi for, hos Designhaus at hjælpe dig med at udvælge lamper samt andre former for belysning på en måde, der gavner det nyindrettede rum bedst muligt.

Du kan vælge imellem alt, lige fra indbygningsspots og loftslamper til væghængte lamper og måske endda spots i badeværelsesgulvet. Kun fantasien sætter grænser – det er din garanti for en unik løsning, når du handler med Designhaus.

Loftslamper

I et køkken alrum, eksempelvis indrettet i fransk landstil, er det rigtig populært at anvende forskellige former for loftslamper. Fordelen ved at anvende loftslamper frem for eksempelvis indbygningsspots er først og fremmest, at det ikke kræver en masse i forhold til værktøj at sætte dem op. Ej heller behøver du lave udskæringer i loftet, hvor spotsene skal placeres i. Sidst, men ikke mindst udmærker loftslamper sig i høj grad ved, at de er lette at vedligeholde. Det være sig, når en pære skal skiftes eller når de skal tørres af.

I forhold til deres anvendelse, er loftslamper – måske i form af designlamper – perfekte at hænge over dit spisebord i køkken alrummet eller over den flotte morgenmadsbar. Køkkenbelysning kan nemlig ofte godt være en anelse skarpere end det lys, vi har lyst til at sidde under, når vi spiser.

Væglamper

En væglampe er, sammen med indbygningsspots, en rigtig god løsning i eksempelvis et walk in closet, hvor der ikke rigtig er borde eller deslige til at afgrænse, hvor du går. Det vil sige, at du med loftslamper risikerer at gå ind i lampen, når du bevæger dig rundt i denne type garderobeløsning. Væglamper findes i alskens forskellige afskygninger og med forskellige former for belysning. Denne type lampe er ideel, hvis du har et rum, der kræver sænket belysning – det kan eksempelvis også være i stuen, hvor det kan være meget rart med en lidt lounge-agtig stemning.

LED indbygningsspots

Siden 90’erne har LED indbygningsspots været en foretrukken løsning hos rigtig mange danskere. De giver et rigtig god lysindfald og er den perfekte belysning i minimalistisk indrettede hjem. Rigtig mange vælger endvidere indbygningsspots som den primære belysning på badeværelser, i køkkener og sågar i garderober, hvor det naturlige lysindfald er lidt eller fuldstændig ikke-eskisterende. Et LED indbygningsspot monteres i loftet ved at udstikke ”huller”, hvori spottet placeres. Udover de indbyggede spots, er det muligt at få spots, der monteres på wires, hvorved du undgår at lave de førnævnte huller i dit loft.

Tilbud på belysning

Når du ønsker et tilbud på belysning – enten som en del af en komplet løsning eller for sig selv – kan du med fordel kontakte Designhaus. Vi har et bredt udvalg af belysning og lamper, der passer ind i ethvert rum, uanset stil, funktionalitet eller deslige. Hvis du har brug for inspiration til, hvordan du implementerer belysning i dit hjem, er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom på Gugvej 124 i Aalborg SØ.

Belysning Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Hos Designhaus tilbyder vi alle former for belysning til
køkkener, badeværelser og skræddersyede garderobeløsninger.
Design og funktionalitet er alfa og omega – også når det gælder belysning.

Gratis Designmøde

625
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter