Køkken Showroom

Køkken i Frederikshavn

Søger du køkken Frederikshavn og er du på udkig efter et kompetent køkkenfirma med referencerne i orden? Et køkkenfirma Frederikshavn, der kan hjælpe dig med alt, lige fra design af nyt køkken til valg af de helt rigtige features såsom Quooker, køkkenø eller noget helt tredje. Så læs med her, hvorfor Designhaus måske kunne være det rette valg, når du står foran køkkenrenovering.

Designhaus

Moderne designværktøj

Køkkenet er et af de rum i huset, hvor familien opholder sig allermest. Det er her, der tilberedes måltider og indtages selvsamme. Men det er i høj grad også her, børn kan lave deres lektier med hjælp fra mor og far, ligesom køkkenet ofte også danner rammen for sociale arrangementer som fødselsdage, middagsselskaber mv.

Netop derfor er det også så vigtigt, at der vælges det helt rigtige køkken fra et kompetent køkkenfirma, når du står foran renovering af køkken.

Køkkenforhandler Frederikshavn

Hos Designhaus har vi stor erfaring med renovering af køkken og tilbyder således eksklusive køkkener, der udformes med køkkenelementer, hårde hvidevarer og deslige – fuldstændig som du ønsker det. Når du køber køkken hos Designhaus, betragter vi det nemlig som vores fornemste opgave, som din køkkendesigner, at tilbyde løsninger, der passer fuldstændig til din families behov. Vi sælger ikke dyre, uforståelige løsninger, men har stor fokus på køkkenpriser og –løsninger, som alle vores kunder kan forholde sig til.

Ved at vælge et køkken fra Designhaus, får du muligheden for at tegne dit helt nye køkken med en af vores erfarne køkkensælgere. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser og såfremt teknikken tillader det, er det helt op til dig at bestemme, hvordan det nye køkken skal se ud. Det være sig alt, lige fra køkkenoverskabe og –underskabe til valg af hårde hvidevarer samt hvorvidt du ønsker et åbent køkken alrum eller et køkken for sig.

Uanset om du er til et hvidt køkken med hvid bordplade og hvide køkkenelementer eller du er til et mere råt look i form af et stålkøkken, står vi klar med de helt rigtige, skræddersyede løsninger. Vi er leveringsdygtige i alt, lige fra et sort eller gråt køkken til et mere farverigt et af slagsen – måske du drømmer om et rødt køkken?

Vores eksklusive køkkener lever op til alle de krav, der måtte være til et moderne køkken, hvad enten drømmen er et professionelt køkken med alt det udstyr, der dertil hører eller du er til et smart designkøkken, der bare skal fungere i et lækkert samspil med resten af boligens indretning og stil.

Uforpligtende tilbud på køkken Frederikshavn

Når du søger køkkenforhandler Frederikshavn og beslutter, at Designhaus kan være den helt rigtige samarbejdspartner, når du skal have nyt køkken, så kom gerne ind forbi vores showroom i Aalborg SØ. Her står vores køkkensælger klar til at hjælpe dig, hvis du er klar til at agere din helt egen køkkendesigner. Ligeledes bistår vi dig gerne med inspiration til køkken, uanset om der er tale om design, layout eller noget helt tredje. Vi har specialiseret os i at levere moderne køkkener til en lang række kunder, både i og uden for Nordjylland.

At vælge nyt køkken er en omfattende beslutning, der kræver både tidsmæssige og økonomiske ressourcer. Netop derfor giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på lige netop dit drømmekøkken. Et uforpligtende tilbud, som I kan tage med hjem og vende i familien, så I er helt sikre på at få noget, alle er glade og tilfredse med. Ligeledes er det naturligvis muligt at komme med forslag og ændringer i forhold til både design og layout i løbet af processen.

Frederikshavn Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Hos Designhaus skaber vi moderne og eksklusive køkkenløsninger, der nøje sammensættes efter de behov og ønsker, du måtte have, når du søger køkken Frederikshavn.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter