Inspiration

GODE RÅD TIL DIG - Fordi du fortjener det bedste

Bora emhætte

Er du også træt af kæmpe store emhætte løsninger?

Prøv vores emhætte fra Bora – den falder naturligt i flæng med din kogeplade og skaber frihed omkring dig.

Quooker vandhane

Har du været vant til en vandhane, der kun laver kold/varmt vand?

Prøv vores quooker vandhaner – en vandhane der også kan give dig kogende vand og vand med bobler på 1 sekund.

Geberit toilet

Drømmer du om et toilet, der er med på moden?

Prøv vores toiletter fra Geberit – de har en masse smarte funktioner såsom sensorkontrolleret tilkoblingsfunktion via soft-touch-knap, integreret lugtudsugning, diskret LED-lys, støjfri blæser til luftrengøring og blid og naturlig WC-hygiejne med vand – alle funktioner i ét toilet.

Designhaus egne spejle

Vidste du godt at Designhaus har skabt deres egne spejle?

Designhaus har skabt et aflangt spejl, som både kan bruges vandret på et badeværelse eller lodret i et soveværelse eller i et walk in closet. Derudover kan du også få et rundt spejl, som både kan bruges på badeværelset eller i en entre. Spejlene kan fås i forskellige mål, og de er designet med indbygget lys, så du får 2 løsninger i én.

Nem rengøring

Er du også træt af at bruge din tid på rengøring?

Det en god ide at huske på, hvilke materialer du vælger til din boligdrøm. Hvis du vil gøre din rengøring nemmere, er det en god ide at vælge laminat eller komposit på dine skabe og bordplade, da det er nemme flader at tørre af. Derudover er det også en god ide at tænke i lukkede skabsløsninger fremfor hylder, da der bliver mindre flader at tørre af. Til sidst kan du også optimerer din skabsplads, så du kan gemme så mange af dine redskaber væk som muligt, så de ikke samler støv.

Vælg rigtigt første gang

Er det svært at vælge, om dit køkken skal være lyst eller mørkt?

Det er altid skønnest at vælge den rigtige farve første gang. Uanset om du har rum til et lille eller stort køkken eller badeværelse, er det altid en god ide at tænke over, hvilke farver, som du skal anvende. Lyse farver og højglans er med til at få dit køkken og badeværelse til at virke større. Har du derimod rum til et stort køkken eller badeværelse, skal du ikke være bange for at vælge sort eller mørkt træ, da det er med til at skabe dybde.

Projekter

Vi skaber de flotteste og mest originale køkken- og bad-
løsninger. Læg vejen forbi og oplev hvad vi kan gøre for jer.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter

Vi forhandler

1000 KVM SHOWROOM