Køkken Showroom

Køkken i Hobro

Et køkken er mere end et køleskab, et komfur og funktionelle køkkenelementer. Et køkken – eller alternativt et køkken alrum – er der, hvor familien samles om madlavning, lektielæsning, sociale arrangementer, indtagelse af måltider og meget meget mere. Det er her, hvor der skabes rigtig mange minder for hele familien. Lige præcis derfor er det også så vigtigt grundigt at overveje og undersøge de mange forskellige muligheder, der findes på markedet, når du søger køkken Hobro.

Designhaus

Designhaus – din køkkenforhandler Hobro

Når du er på udkig efter et kompetent køkkenfirma Hobro, der kan bistå dig i forbindelse med køkkenrenovering og isætning af dit spritnye køkken samt med idéer til indretning af køkken, kan Designhaus meget vel være den ideelle samarbejdspartner.

Fra vores showroom i Aalborg SØ, står der dygtige køkkensælgere klar til at agere din helt egen personlige køkkendesigner. Showroomet byder på stor inspiration til dit køkken og tager dig med ind i et kreativt univers med en af vores dygtige køkkensælgere. Derved har du, i forbindelse med et besøg i vores showroom, også mulighed for at se nogle af de mange muligheder, der rent faktisk er med et køkken/køkken alrum fra Designhaus.

Tegn dit køkken Hobro

Et nyt køkken kræver store overvejelser, uanset om det drejer sig om farven på køkkenelementerne, valget af hårde hvidevarer eller måske nogle af de mange moderne, hightech features, når der laves køkkener til familien Danmark anno 2016.

Vi lever af at levere eksklusive køkkener til en lang række forskellige kunder i og uden for Nordjylland. Funktionalitet går hånd i hånd med et tårnhøjt ambitionsniveau og ditto kvalitet for, på den måde, at skabe et køkken, du bliver glad for både nu og mange år i fremtiden.

Moderne løsninger

Hvad enten du drømmer om stålkøkken, et hvidt køkken med hvid bordplade og helt stringente linjer eller måske et rødt, sort eller gråt køkken, så har Designhaus lige netop det, du går og drømmer om. At vælge et af vores køkkener er at vælge et moderne køkken med alle de moderne, hightech features, du overhovedet kan komme i tanke om. Hvad enten du drømmer om en Quooker, du er til et amerikanerkøleskab eller det måske skal være et professionelt køkken med alt det udstyr, der dertil hører, så står vi helt klar til at høre om dine mange idéer.

Vores køkkensælgere har den fornødne erfaring til at omsætte dine ønsker til et moderne køkken, bidrage med deres input og inspiration til køkken, hårde hvidevarer mv. og slutteligt skabe drømmekøkkenet i samarbejde med dig.

Attraktive køkkenpriser og 100 % kundetilfredshed

Hos Designhaus betragter vi det som vores fornemste opgave, at hver eneste kunde – uanset den pågældende opgave – skal efterlades med et fantastisk slutresultat, der skaber glæde. Et køkken skal danne grundlaget for positive minder og det er netop det, der er målet med vores arbejde. Derudover sætter vi en ære i at tilbyde markedets mest attraktive køkkenpriser, så køkkendesign går hånd i hånd med upåklagelig funktionalitet. At vælge et moderne køkken fra Designhaus betyder altså ikke, at priserne også er eksklusive.

Uforpligtende tilbud på køkken Hobro

Såfremt du vælger Designhaus til at stå for indretning af køkken, når du står foran køkkenrenovering og søger køkken Hobro, bistår vi dig med råd og vejledning fra start til slut. I samarbejde med vores dygtige køkkendesignere, finder du frem til lige netop den køkkenløsning, der lever op til dine køkkendrømme. I samme forbindelse sørger vi for at udarbejde et uforpligtende tilbud, som du har mulighed for at gennemgå med resten af familien, så I, i fællesskab, kan blive enige om, hvilken løsning, der passer jer allerbedst.

Køkken Hobro
Kundeudtalelse
Privat

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 fået lavet et nyt køkken af Designhaus - TorpByg. Vi har helt fra ide- og tegnefasen og til det færdige køkken var stod klar været meget, meget tilfreds med forløbet. Det har altid været nemt at få fat i nogen hvis der var spørgsmål og vi er løbende blevet orienteret om projektets gang, håndværkerne har været venlige, hurtige og effektive og det har været muligt at rette projektet til undervejs. For os har det været altafgørende at firmaet kan påtage sig den fulde entreprise i sådan et projekt.

Agnes Schmidt
- 5 / 5

Projekter

Køkkenet er boligens midtpunkt og familiens vigtigste samlingspunkt.
Designhaus er dit køkkenfirma i Hobro og leverer moderne, eksklusive
køkkener for enhver smag.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter