Følg byggeproces på Nørregade

Designhaus tegner og indretter charmerende herskabslejlighed i Aalborg

Aalborg er en charmerende by, som gemmer på mange forskellige type ældre bygninger. For enden af Nørregade, central i Aalborg befinder der sig en ældre gul bygning med rødder tilbage fra 1911. Designhaus og Torp Byg fik i fællesskab til opgave at tage vare om projektet. Designhaus skal tegne og indrette den rustikke bygning fra 1911, hvor Torp Byg står for byggeprocessen.

Opgangen er præget af romantiske rammer med højt til loftet, fordør med grafiske glasruder og gamle lanterne lamper. Bygningen på Nørregade er gammel, hvilket har medført at alt daværende inventar, gulve, loft og vægge er revet ned. Rammerne til lejligheden er dog bevaret, hvilket er bibeholdt.

Lejligheden har en stue med et mørkt loft med sildebensmønster, en hoveddør med grafiske glasruder, bemærkelsesværdige buer i væggene og en karnap, som lever videre i nye moderne rammer.

I selve lejligheden er der blevet lavet et stort køkken alrum, en stue, to badeværelser, et vin-rum, og to soveværelser med tilhørende walk-in closet. Lejligheden har dertil et tilknyttet en balkon, hvor et orangeri er blevet udformet.
Lejligheden er af den ældre årgang, hvilket også har sat spor i indretningen og udvalget af type design, så det vil falde i et med omgivelserne, men med en mere moderne stilart.

Der er blevet lagt stor tid og interesse i projektet og os i Designhaus har fundet projektet meget interessant, da det har skabt en lang række muligheder for at kombinere den gamle stilart med mere moderne stilarter, samtidigt med at holde den gamle genre – hvilket har medført unikke rammer for lejlighedens helhed.

Nørregade har været et stort projekt, som har været spændende at følge processen gennem månederne. Projektet blev startet i foråret 2020 og blev færdiggjort i slutningen 2020.

Projektet har igennem hele processen været taget godt om af vores dygtige indretningseksperter lige til Torp Bygs projektledere og fagfolk, der har været med til at istandsætte lejligheden på Nørregade.

Alt inventar i Nørregade er blevet leveret af Designhaus, mens Torp Byg har stået for byggeriet.

Projekter

Vi skaber de flotteste og mest originale køkken- og bad-
løsninger. Læg vejen forbi og oplev hvad vi kan gøre for jer.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter

Vi forhandler

1000 KVM SHOWROOM