Følg byggeproces på Nørregade

Designhaus tegner og indretter charmerende herskabslejlighed i Aalborg

Aalborg er en charmerende by, som bærer på mange charmerende ældre bygninger. For enden af Nørregade ligger der en gul ældre bygning med krummelurer fra år 1911, hvor Designhaus skal tegne og indrette en charmerende herskabslejlighed.

Opgangen er præget af romantiske rammer med højt til loftet, fordøre med grafiske glasruder og gamle lanterne lamper.

Lejligheden er gammel og alt daværende inventar, gulv, loft og vægge er revet ned. Der er dog charmerende rammer, som vi bevarer. Lejligheden har en stue med mørkt loft med sildebensmønster, en charmerende hoveddør med grafiske glasruder og bemærkelsesværdige buer i væggene og en karnap, som får lov at leve videre i nye moderne rammer.

Designhaus står for tegneprocessen, mens Torp Byg står for byggeprocessen. Designhaus leverer alt inventar til lejlighedens rum. Lejligheden skal have lavet stort køkken alrum, stue, to badeværelser, vinrum og to soveværelser med tilhørende walk in closet. Lejligheden har en tilhørende balkon, hvor der skal laves orangeri.

Der er lagt store planer for lejlighedens indretning og design. Da lejlighedens årgang er af ældre karakter, vil indretningen gå i samme spor, så det charmerende udtryk matcher det nye moderne look. Det er fedt at kunne kombinere gammelt med nyt, da det skaber nogle helt unikke rammer for indretningens helhed.

Nørregade er stort projekt, som bliver rigtig spændende at følge, da det er en totalløsning, som Designhaus og Torp Byg skaber i fællesskab. Projektet er påbegyndt i foråret 2020, og vil være færdigt til oktober 2020.

Projekter

Vi skaber de flotteste og mest originale køkken- og bad-
løsninger. Læg vejen forbi og oplev hvad vi kan gøre for jer.

Gratis Designmøde

775
Projekter

Udført

Få inspiration til dit hjem 

Se vores projekter

Vi forhandler

1000 KVM SHOWROOM