Vi holder sommerlukket i uge 29, 30 og 31.
 • Køkken Brønderslev

  Køkken Brønderslev

  Designhaus leverer eksklusive køkkener, hvor design og
  funktionalitet går hånd i hånd. Det er din garanti for et
  lækkert køkken, når du søger køkken Brønderslev.

  Book et møde

Køkken Brønderslev

At få nyt køkken er en stor beslutning, der helst skulle holde i mange år ud i fremtiden. Hvad enten du drømmer om et køkken eller et køkken alrum, er mulighederne mange, såfremt du vælger Designhaus til at stå for dit nye køkken, når du er på udkig efter en erfaren køkkenforhandler Brønderslev.

Showroom i Aalborg

Fra vores showroom i Aalborg SØ står vores dygtige køkkensælgere klar til at vise flotte køkkener og hjælpe dig med at opfylde lige nøjagtig dine køkkendrømme, når du står foran køkkenrenovering og søger køkken Brønderslev. I showroomet er der masser af inspiration til køkken, hårde hvidevarer og de mange forskellige muligheder, der er for hightech features – for eksempel den populære Quooker, der giver dig kogende vand på få sekunder og derfor sparer dig for besværet med elkedel, gryder eller deslige.

Eksklusive køkkener – skræddersyede løsninger

Designhaus tilbyder eksklusive køkkener, der kan tilpasses stort set alle behov. Når du er på udkig efter et verdensklasse og ikke mindst moderne køkken Brønderslev, der kombinerer funktionalitet med lækkert design, foreslår vi derfor, at du lægger vejen forbi os eller blot kontakter os for en uforpligtende snak omkring de mange muligheder for et flot køkken.

Vi har specialiseret os i at levere skræddersyede løsninger. Så uanset hvilke idéer du måtte have til design, layout mv. så sørger vi for at imødegå lige netop de ønsker, du og din familie måtte have til det nye køkken. Hos Designhaus kan du vælge imellem alskens farver, eksempelvis i forhold til de rette køkkenelementer. Det betyder at, uanset om din køkkendrøm er et gråt køkken, et stålkøkken eller måske et minimalistisk hvidt køkken med hvid bordplade og hvide køkkenelementer, så er vi fuldt ud leveringsdygtige.

Tegn dit køkken Brønderslev

Det er vigtigt for os, her hos Designhaus, at du får lige netop det køkken, du altid har drømt om. Netop derfor lader vi dig tegne og designe dit køkken, så det passer fuldstændig til dine og din families behov og ønsker. Det gælder alt, fra farver til design og layout og der er ligeledes et væld af muligheder, når det kommer til hårde hvidevarer og hightech features. Hos Designhaus får du altså muligheden for at lege din egen køkkendesigner. Det hele afhænger af, hvad du, i samarbejde med en kompetent køkkensælger, finder frem til – og så selvfølgelig at det er teknisk muligt.

Uforpligtende tilbud på nyt køkken Brønderslev

Det kan godt være, Designhaus tilbyder eksklusive køkkener, men det er ikke ens betydende med, at priserne også er eksklusive. Som erfaren køkkenforhandler i Brønderslev, har vi ligeledes fokus på at tilbyde komplette køkkenløsninger til attraktive priser, så køkkenrenovering ikke også betyder, at du bliver fuldstændig ruineret i processen.

Når du får tegnet dit køkken her hos Designhaus, får du et uforpligtende tilbud med hjem på lige netop den køkkenløsning, du er blevet forelsket i. På den måde har du mulighed for, i ro og fred, at diskutere mulighederne med din familie, inden det endelige valg skal træffes. Det tillader dig at træffe en velovervejet beslutning, samtidig med at det giver dig tid til at beslutte dig for, om der skal foretages ændringer i den køkkentegning, du har fået med dig hjem. Det kan være, du har glemt nogle ting, da du stod i vores showroom. Det kan dog også være, der er tilføjet elementer til køkkentegningen, som måske ikke stemmer overens med den funktionalitet, du ønsker i lige netop dit nye køkken. Ændringer tager vi selvfølgelig, efterhånden som de opstår og pris på køkken tilpasses også løbende, når der ændres i køkkendesignet. Vi betragter det nemlig som vores suverænt fornemste opgave, at du er 100 % tilfreds med alt, fra køkken til service og pris.