Events

Vi holder løbende arrangementer i vores showroom. Det gør vi for at pleje og takke eksisterende kunder, samarbejdspartnere og leverandører – men faktisk også fordi vi elsker det. Vi giver deltagerne et smil på læben og vi får selv en rigtig god oplevelse.

Klik på billederne for at komme til eventsiderne og for at se de mange flotte stemningsbilleder. Hold øje med nye arrangementer via vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller om dem i god tid og hvor vi også løfter sløret for andre spændende muligheder og tiltag.

 

 Designhaus inviterer til stort udsalg!

Kig forbi vores showroom og find flotte udstillingsvarer til fantastiske priser – spar op til 50 %! Du finder blandt andet køkkener, badeværelser, lamper, toiletter, badeværelsesartikler mm. 

Desuden tilbyder vi 25 % på alt fra Vola, Strømberg, Axor og Hans Grohe, der bliver bestilt hos Designhaus den pågældende weekend! 

BocuseDor_025

 En aften med Schmidt & Kenneth Hansen 2014

D. 24. september 2014 dannede vores flotte showroom rammer om et uforglemmeligt arrangement hvor Bocuse d´Or kandidaten Kenneth Hansen var vores kok for én aften.

Jan Olesen leverede stemningsmusik på sin guitar og Valentin Vin de udsøgte vine. Det hele gik op i en højrere enhed, og hermed deler vi aftenen med Jer.

 

modeshow2016

Modeshow 2016

Tak for en hyggelig aften til modeshow torsdag 10.3.2016.
Der blev vist forårets trend fra Bjerring, Hasseris Bymidte – Dazzle Me samt Kluns & Co.
Tapas var fra Simon’s.
En skøn aften i selskab med 120 dejlige kvinder.

 

397562_681294631912328_651098298_n

Modeshow 2014

D. 27. marts 2014 holdte vi et spektakulært modeshow, og et nyt et er allerede i støbeskeen. Dette vil løbe af staben i september/oktober måned og vi forventer lige så stor succes som sidst, så der bliver rift om pladserne. De medvirkende butikker på catwalken var; Bjerring, At Home, Kluns & Co., Esko & Gram, Ørnehøj Golfklub, Birk & Bjerring samt Dazzle me.

 

 

DSC_0022

 

Modeshow 2013

Stemningsbilleder fra vores modeshow 2013. De medvirkende butikker på catwalken var Bjerring, At Home, Løbekompagniet, Olga’s Oldebørn, Birk & Bjerring og Esko & Gram.

 

 

 

Kopi af foto 1

 

HOME på besøg

Home kom forbi til brunch og for at se vores mange løsninger til at renovere huse om til flotte, moderne hjem.