Vi holder sommerlukket i uge 29, 30 og 31.
 • Samtalekøkken aalborg

  Samtalekøkken

  Samtalekøkkenet samler familien omkring madlavningen.
  Designhaus tilbyder eksklusive samtalekøkkener, hvor flot design
  og funktionalitet hænger uløseligt sammen.

  Book et møde

Samtalekøkken

Et køkken er – fuldstændig som et soveværelse, badeværelse eller stuen – et rum, der kræver seriøse overvejelser, inden du kan gå i gang med at rive ned og bygge op. Særligt ved samtalekøkkenet, der i sin natur er udviklet til at samle familien omkring madlavningen, lektielæsningen og deslige. Det kan egentlig siges ganske simpelt; samtalekøkkenet er det rum i huset, der kombinerer madlavning med socialt samvær. Samtalekøkkener er ofte store, åbne rum med direkte adgang til familiens spiseareal og sågar stuen. Et samtalekøkken er derfor også den ideelle løsning til et køkken alrum, hvis din boligdrøm involverer store, åbne arealer, hvor du ikke afskæres fra din familie, når der laves mad, ses fjernsyn mv.

Forhandler samtalekøkken Aalborg

Designhaus har stor erfaring med at levere samtalekøkkener til en lang række forskellige kunder i det meste af Jylland. Vi tilbyder eksklusive køkkener, hvor alt, fra køkkenets funktionalitet til køkkendesign går hånd i hånd og hvor hver eneste lille detalje tæller. Et designkøkken fra Designhaus skal være en ubetinget positiv oplevelse, hvor du har muligheden for at få opfyldt lige netop dit ønske om et samtalekøkken.

Showroom Aalborg

Til dagligt kan du finde Designhaus på Gugvej 124 i Aalborg SØ. Her bliver du mødt af glade, engagerede køkkensælgere, der står klar til at vise dig vores store showroom. Formålet med showroomet er at give dig en idé om, hvordan dit nye samtalekøkken kan se ud, samtidig med at du måske får inspiration til køkken og alt, hvad det indebærer. I vores showroom er intet overladt til tilfældighederne – alle modelkøkkener er udarbejdet med en stor forkærlighed for det, vi gør. Derfor har vi også valgt at gå det ekstra skridt for at vise dig et væld af køkkenelementer, armaturer, håndvaske, den smarte Quooker og meget meget mere. Alt dette så du efterfølgende kan slippe din egen kreativitet løs, når der skal tegnes køkken.

Design dit køkken

Det er nemlig en essentiel del af vores forretning – at lade dig bestemme, hvordan det nye køkken overhovedet skal se ud. Med et højteknologisk designværktøj, tager vi udgangspunkt i din bolig og det rum, hvori samtalekøkkenet skal placeres. Her fra sørger vi for at vise dig de mange muligheder, der er for eksklusive køkkenelementer, moderne features og hårde hvidevarer, der passer ind i lige netop din stil. For os er det vigtigt at tilbyde dig markedets bedste produkter, når du vælger en komplet køkkenløsning. Netop derfor har vi også sørget for, at alt der skal bruges i indretningen findes under et og samme tag.

Dit køkken – du bestemmer

Et køkken er ikke blot et køkken – det ved du og det ved vi. Derfor vil en køkkenløsning fra Designhaus altid blive tilpasset, således det i sidste ende bliver DIT køkken. Det skal være sådan, at når køkkenet i sidste ende står færdigt i dit hjem, så er der ikke nogen, der er i tvivl om, hvem der har valgt det. Dit nye samtalekøkken skal passe ind i den eksisterende boligs indretning og med et unikt udtryk fortælle dine gæster, hvem du er. Derfor er det helt op til dig, om du drømmer om et stålkøkken eller om det skal være et hvidt køkken med hvid bordplade, hvide køkkenelementer og lyse hårde hvidevarer. Det er helt og holdent op til dig, om du skal have et fuldprofessionelt køkken med alt det dertilhørende udstyr eller om det blot skal dække ”almindelige” husbehov.

Uforpligtende tilbud på samtalekøkken Aalborg

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et samtalekøkken, hvor du kan samles med din familie omkring madlavning og socialt samvær? Så kontakt Designhaus allerede i dag eller kom ind forbi vores showroom til en snak omkring de mange forskellige muligheder, du har, når du vælger et af vores designkøkkener.