Køkken

Aalborg

Designhaus har moderniseret køkkenet i 60´er villaen og skabt et udtryk, der dominerer i sin funktionelle enkelthed. Gennemgående vinduer sikrer lysindfaldet på de hvide elementer, hvor planlimet køkkenvask og integreret induktionskogeplade danner en perfekt indbygget og skræddersyet helhed. Der er indsat et køkken fra Schmidt, hvor det to-siders reolarrangement, der tjener både som skillevæg og som praktisk opbevaringsplads, skaber kontrasten til den mathvide Corianbordplade. Alt er inden for rækkevidde og i en god arbejdshøjde. Slutresultatet er et lyst og eksklusivt design.

Gug

Designhaus har, i denne traditionelle villa, skabt en eksklusiv køkkenløsning. De har optimeret dagslysforholdene ved etablering af ovenlysvinduer, over såvel arbejds- som spiseplads, som giver et fantastisk lysindfald året rundt. Hvide gipslofter fanger lyset og supporterer køkkenets moderne enkelthed og tidløse design. Det grebsfri Schmidt køkken er klassisk med elementer, som er bygget efter mål og rummer optimale opbevaringsmuligheder. Den fine balance mellem den moderne enkelthed og tidløse design er skabt ved overraskende lyseffekter indlagt i reoler, hvor bruneret kobber reflekterer og tilfører stemning.

Aalborg

Designhaus har, til denne komfortable lejlighed på havnefronten, designet et klassisk, moderne og enkelt køkken. Enkelthedens fine balance eksponeres i den hvide farve, der fanger lyset fra Limfjorden og understøtter elegancen i Mieles hårde hvidevarer. Bag de diskrete skabslåger er utallige opbevaringsmuligheder, og indbyggede lyseffekter overrasker i nicher og reoler. Biopejsen, der er opført i en væg af brandgips fuldender billedet. Lejlighedens entre er arkitektonisk afstemt med lejlighedens køkken og smukke fjordudsigt, hvor elegante skabsvægge overrasker fra første færd.

Aalborg

Designhaus har til denne nybyggede villa designet og indrettet boligens køkken, bad- og garderobeløsninger i en hel unik kvalitet. Installationskernen er det elegante, metallic sorte køkken, der er designet med elementer fra Schmidt. Bag de helt glatte fronter gemmer sig utallige opbevaringsmuligheder, og indbyggede lyseffekter skaber overraskende effekter i nicher og reoler. Corianbordpladens lyse overflade highlighter udtrykket, og køkkenøen med planlimet vask er et indbydende hyggeområde, hvor familien kan hygge sig sammen under madlavningen. Den indbyggede gaspejs skaber unik hygge og samler det store opholdsrum, hvor gulvets skifergrå italienske klinker underbygger helhedsindtrykket.

Nørresundby

Her har Designhaus og Torpbyg sammen været på en spændende opgave, hvor en gård er blevet forvandlet til en eksklusiv bolig. Bl.a. er den gamle hestestald blevet omdannet til vin-showroom. I stuehuset er der blevet lavet nyt lækkert køkken og løsningen er i det hele taget løftet til et ganske særligt niveau med indendørs klippevæg, gaspejs og vinkøler. Fra stueplanet har Torp Byg monteret en storslået ståltrappe, som på fornem vis binder de to etager tættere sammen. Al inventar er leveret fra Designhaus.

Aalborg

Den oprindelige villa er opført i 1973. Men når man kigger nærmere på denne fantastiske villa med udsigt over Aalborg og Limfjorden opleves alt nyt. Her er der kun anvendt det bedste af det bedste. Et godt eksempel på hvor megen kreativitet og ekspertise Designhaus sammen med Torp kan tilføre en ombygning, så resultatet fremstår moderne, unikt og originalt på samme tid.

Vodskov

Her ses en eksklusiv køkkenløsning med al inventar leveret og designet af Designhaus i Aalborg. Her er intet overladt til tilfældighederne hvilket understreges af de smukke gulve fra Dinesen og den elegante klippevæg med gaspejs mellem køkken og spisestue.

Aalborg

Her har Designhaus og Torp Byg opført en moderne og minimalistisk tilbygning med et nyt stort, eksklusivt køkken-alrum, hvor både rustik klippevæg og pejs er med det at understrege det høje kvalitetsniveau. Al inventar er designet og leveret af Designhaus i Aalborg og de store gulvfliser og loftene i lydgips bidrager til den samlede oplevelse af en bolig udover det sædvanlige.

Brønderslev

I denne villa har Designhaus og Torp Byg leveret en komplet renovering af et traditionelt U-køkken. Al inventar er fra Designhaus i Aalborg og den nye løsning åbner køkkenet op mod stuen. Som led i projektet har det bl.a. været nødvendigt, at lukke en døråbning af for at sikre plads til de nye skabe i mørkt træ.

Gug

Dette projekt er blevet til i et tæt samarbejde mellem Torp Byg og Designhaus. Samarbejdet har resulteret en gennemarbejdet løsning med kvalitet ned i alle detaljer. Husets hjerte er det store åbne køkken-alrum med nye, store vinduespartier mod terrassen. Samtlige døre i huset er skydedøre fra Swedoor. Trægulvene er i børstet eg og fliserne er 60x60 cm. Alle disse enkle detaljer bidrager sammen med de hvidmalede lydgipslofter til at skabe en lækker, skandinavisk kvalitetsoplevelse.

Gug

Designhaus står her bag en totalrenovering af køkken, entré og stue i denne villa, hvor gulvene har fået nye fliser og gulvvarme. Lofterne er blevet beklædt med lydgips for at optimere de akustiske betingelser. Over spisebordet bidrager to nye ovenlysvinduer til at lyse rummet op i dagtimerne. Torp Byg og Designhaus har samarbejdet omkring køkken-løsningen - og det har bl.a. været nødvendigt, at flytte en væg og en døråbning for at få alle detaljer til at gå op i en højere enhed i husets nye køkken.

Gug

I denne spændende villa har Designhaus og Torp Byg monteret en lækker totalløsning med nyt køkken fra Designhaus. Der er blevet etableret nye, flotte gipslofter med indbyggede spots og nye ovenlysvinduer.

Hjørring

Designhaus har sammen med Torp Byg har totalrenoveret denne murermestervilla i Hjørring. Både stueplan og første sal samt trappetårn til første sal har gennemgået en komplet renovering. Billederne, der taler for sig selv, illustrerer meget godt kvalitetsniveauet i opdateringen af boligen. Klippevæggen med sten fra Kongebro og den tilhørende gaspejs deler rummet mellem køkken og spisestue. Al køkken- og badinventar er leveret fra Designhaus. Lyset har gode betingelser i den renoverede bolig, hvor hvide gipslofter og gulve i hvidolieret asketræ lyser op og bidrager til en fantastisk oplevelse. Badeværelse, soveværelse og walk-in på første sal udgør forældreafdelingen – også her er al inventar fra Designhaus.

Vodskov

I Vodskov har Designhaus sammen med Torp Byg totalrenoveret denne villa med nyt stort åbent køkken med inventar fra Designhaus. Som kontrast til de mørke gulvflader er der opsat hvide gipslofter med speciel lydgips, der har til formål at optimere rummenes akustiske forhold.