Vi holder sommerlukket i uge 29, 30 og 31.

Bad

Aalborg

Den oprindelige villa er opført i 1973. Men når man kigger nærmere på denne fantastiske villa med udsigt over Aalborg og Limfjorden opleves alt nyt. Her er der kun anvendt det bedste af det bedste. Et godt eksempel på hvor megen kreativitet og ekspertise Designhaus sammen med Torp kan tilføre en ombygning, så resultatet fremstår moderne, unikt og originalt på samme tid.

Gug

Designhaus har gennemført en nænsom opgradering af badeværelset, hvor bestående armaturer og hvidevarer er bevaret. Rumfornemmelsen er optimal i dette badeværelse, der er forvandlet til et indbydende og lyst rum. Det store glasparti danner afskærmning og fungerer som lysfanger fra de små vinduer. Gipslofterne er symfonisk afstemt med lyse italienske klinker, der i enkel og tidløs stil supporterer bestående interiør og husets arkitektur.

Aalborg

Designhaus har tegnet dette Schmidt badeværelse i husets gennemgående metallicsorte nuance, der understøtter helhedsindtrykket i boligen. Det horisontale møbel svæver i rummet. De stærke kontraster og enkle linjer danner sin egen skulptur.  Funktionelle skuffeskabe giver diskret opbevaringsplads. Vaskebordpladen, med i støbt vask, understreger linjerne, og dansk designede Vola armaturer fuldender elegancen. Lyset er sat med indirekte vægbelysning fra Lightpoint, en unik lyskilde til det moderne hjem.

Hjørring

Designhaus har sammen med Torp Byg har totalrenoveret denne murermestervilla i Hjørring. Både stueplan og første sal samt trappetårn til første sal har gennemgået en komplet renovering. Billederne, der taler for sig selv, illustrerer meget godt kvalitetsniveauet i opdateringen af boligen. Klippevæggen med sten fra Kongebro og den tilhørende gaspejs deler rummet mellem køkken og spisestue. Al køkken- og badinventar er leveret fra Designhaus. Lyset har gode betingelser i den renoverede bolig, hvor hvide gipslofter og gulve i hvidolieret asketræ lyser op og bidrager til en fantastisk oplevelse. Badeværelse, soveværelse og walk-in på første sal udgør forældreafdelingen – også her er al inventar fra Designhaus.

Gug

Dette projekt er blevet til i et tæt samarbejde mellem Torp Byg og Designhaus. Samarbejdet har resulteret en gennemarbejdet løsning med kvalitet ned i alle detaljer. Husets hjerte er det store åbne køkken-alrum med nye, store vinduespartier mod terrassen. Samtlige døre i huset er skydedøre fra Swedoor. Trægulvene er i børstet eg og fliserne er 60x60 cm. Alle disse enkle detaljer bidrager sammen med de hvidmalede lydgipslofter til at skabe en lækker, skandinavisk kvalitetsoplevelse.

Kaas

I denne villa er badeværelset blevet renoveret med nyt inventar fra Designahus og der er både blevet lagt nye klinker og etableret gulvvarme. I brusenichen fremhæver vi de store hvide vægfliser og det super-elegante Vola-armatur indbygget i væggen. En anden lækker detaljer er det væghængte WC med vægtrykknap i forbindelse med skabene.