Vi holder sommerlukket i uge 29, 30 og 31.

Om vores totalløsninger

Et nyt køkken eller badeværelse – eller måske begge dele?

Det lyder som en kæmpe mundfuld, men det behøver det ikke at være. Specielt ikke når du handler køkken og bad hos Designhaus. Vi har nemlig specialiseret os i at gøre både beslutningsprocess og installation til en overkommelig affære. Læs de 7 gode grunde til at vælge Designhaus her.

Ved at have egne kvalitetsbevidste håndværkere inhouse – og anvende dem, når vores kunder skal have nyt køkken og/eller bad, gør vi mange ting lettere. Vi klarer nemlig alle beregninger og kalkuler, således at kunden kun har en pris at skulle forholde sig til, inden det går løs. Og fordi vi ikke er afhænge af eksterne håndværkere, kan vi time og tilrettelægge arbejdet mere effektivt og præcist, således at byggetid og -rod begrænses til et minimum – til glæde for alle parter.

Designhaus dedikerede håndværkerteam udfører desuden alle typer ombygninger, nyopførelser og istandsættelser – også selvom der ikke er køkken og bad involveret i projektet.

Hos Designhaus er vi effektive, kvalitetsbevidste og garant for løsninger, der holder og skaber stor glæde mange år frem i tiden…

Besøg Torp Byg eller fortsæt til vores galleri af Totalløsninger, ved at klikke her.