Vi holder sommerlukket i uge 29, 30 og 31.
 • Landkøkkener aalborg

  Landkøkkener

  At levere funktionelle køkkenløsninger er en af vores
  specialiteter, her hos Designhaus. Vi er således leveringsdygtige
  i alt fa moderne nordiske køkkener til rustikke landkøkkener.

  Book et møde

Landkøkkener

Det typiske landkøkken emmer af hygge og er ofte indrettet med rustikke køkkenelementer, der bidrager til den ”hjemlige” stemning. Ofte anvendes der naturlige, lyse farver, ligesom gulve og måske endda møbler holdes i rustikt træ. I landkøkkenet er der ofte mulighed for, at familien kan samles i køkkenet og spise sammen og denne type køkken vil derfor også i langt højere grad blive brugt som et køkken alrum. For det helt rette, landlige look kan du eventuelt vælge et plankespisebord med tilhørende stole og belysning i form af store, old school lamper.

Din køkkenforhandler

Nøgleordet, når vi taler landkøkkener, er altså ”hygge” og ”stemning” og det kan vi, hos Designhaus, hjælpe dig med at skabe. Vi har stor erfaring med alle typer køkkener, lige fra landkøkkenet til det store, åbne og ikke mindst lyse samtalekøkken. Uanset hvilken type køkken, du er til, tilbyder vi udelukkende eksklusive køkkener. Det gør vi i form af komplette køkkenløsninger, hvor der er tænkt på alt fra køkkenelementer og skabslåger til håndvask, armatur og hårde hvidevarer. Vi overlader intet til tilfældighederne, når du køber køkken hos Designhaus.

Showroom Aalborg

Vi befinder os til dagligt på Gugvej nummer 124 i Aalborg SØ. Her udgøres vores virksomhed af et hold engagerede køkkenkonsulenter, der alle brænder for deres arbejde og gerne går det ekstra skridt for at give dig det landkøkken, du altid har drømt om. Når du besøger os her i Aalborg SØ, bliver du mødt af et showroom i verdensklasse. Rigtig mange af vores kunder har en idé om drømmekøkkenet, allerede inden de træder ind af dørene, men lige så ofte kan den enkelte kunde have brug for inspiration og idéer til køkken og alt, hvad det indebærer. I disse tilfælde har du selvfølgelig muligheden for selv at kigge rundt i det store showroom, men vores køkkenkonsulenter går gerne med dig rundt og fortæller om de mange forskellige eksisterende løsninger.

Design dit køkken

Når du har fået et bedre overblik over, hvordan dit nye køkken skal se ud, er vi klar til at tage hul på designprocessen. Det er her, du får lov at lege med vores designværktøj og derved agere din helt egen køkkendesigner. I processen tilbyder vi naturligvis gerne råd og vejledning i forhold til ideelle løsninger, men i sidste ende lader vi dig om at træffe beslutningerne. Et køkken fra Designhaus betyder altså, at du helt selv får lov at vælge alt, lige fra køkkenelementer og farven på selv samme til valg af bordplade, armaturer og håndvask. Designhaus er leveringsdygtige i de rustikke køkkenelementer, der bruges i landkøkkenet og kan naturligvis også levere disse i lige nøjagtig de farver, du gerne vil have.

Skræddersyet køkken – kun til dig!

For os er det ikke blot en mulighed men et ufravigeligt krav, at et køkken tilpasses og skræddersyes til hver enkelt kunde. Vi ved nemlig, at der findes lige så mange forskellige køkkendrømme, som der findes kunder og det går vi rigtig langt for at imødegå. Så uanset hvad dit behov er, så finder vi sammen en god, komplet køkkenløsning, du kan være glad for nu og i mange år fremover.

Uforpligtende tilbud på landkøkken

Tror du, Designhaus kunne være din nye køkkenpartner, når du står over for køkkenrenovering og drømmer om et landkøkken? Så kontakt os allerede i dag eller kom ind forbi vores showroom. Vores køkkensælgere står klar til at fortælle dig om de mange forskellige muligheder, der er og giver også gerne deres besyv med i forhold til at skabe det mest optimale køkken.

Ud fra den køkkentegning, vi ender ud med, giver Designhaus dig ligeledes gerne et uforpligtende tilbud, så du i ro og mag kan gå hjem og vende løsningen med din familie. Det er din garanti for et slutresultat, du er glad for, som fungerer og som på alle tænkelige måder signalerer lækkert håndværk.