Vi holder sommerlukket i uge 29, 30 og 31.
 • Køkken Aalborg

  Designhaus Aalborg

  Funktionelle køkkener udført i lækkert design
  – det er vores største ambitioner her hos Designhaus
  og derfor, vi er kundernes foretrukne køkkenfirma, når de søger køkken Aalborg.

  Book et møde

Køkken Aalborg

Designhaus

Hos Designhaus tilbyder vi løsninger inden for køkken, bad og garderobe. Vi har specialiseret os i eksklusive totalløsninger, hvor kunden selv er med, hele vejen igennem designprocessen. Fra klassiske hvide køkkener til walk in closet – vi har det hele og glæder os til at vise dig, hvad vi kan gøre for din bolig.

Moderne designværktøj

Med vores moderne designværktøj, lader vi hver eneste kunde designe sin egen løsning. Det er din garanti for 100 % skræddersyede løsninger, hvor du får lov til at bestemme alle detaljer – store som små. Designhaus tilbyder et bredt udvalg af opbevaringsløsninger til køkken, bad, garderobe og bryggers. Derudover er vi officiel forhandler af de eksklusive Schmidt køkkener og den danske armaturvirksomhed Vola.

Showroom i Aalborg

Kom og besøg os i vores showroom på Gugvej 124 i Aalborg SØ! Her står vores konsulenter klar til at hjælpe med råd og vejledning, så du får en totalløsning, der passer til lige netop dine behov og ønsker. Showroomet fremstår indbydende og lækkert og klar til, at du kan hente inspiration og idéer til at designe din helt egen totalløsning, hvad enten du skal have nyt køkken, bad eller noget helt tredje.

I vores stilfulde showroom, hjælper vi dig således med alt inden for Schmidt køkkener, Vola armatur, badekar, spa, udespa, hvidevarer, garderobe, armaturer, bad, walk in closet, spejle, samtalekøkken, landkøkkener, fransk køkken, Quooker, greb, bordplader, vaske, belysning, skabe, skydedøre, bryggers samt klinker og fliser.

Torp Byg

Designhaus har et tæt samarbejde med Torp Byg, der leverer håndværkerløsninger, både i og uden for Nordjylland. Når du bestiller en totalløsning her hos os, hjælper vi dig således også gerne med at hyre dygtige håndværkere, der kan være behjælpelige med opsætning af køkken, installering af bad eller garderobe eller måske hjælpe dig med at lægge gulv, fliser eller klinker. Derved slipper du selv for alt det hårde arbejde og kan blot læne dig tilbage og glæde dig over et lækkert slutresultat.