Vi holder sommerlukket i uge 29, 30 og 31.
 • Fransk køkken

  Fransk køkken

  Designhaus er leveringsdygtige i komplette køkkenløsninger, hvor
  funktionalitet kombineres med lækkert design. Vi tilbyder alt, fra franske
  køkkener til lyse, nordiske køkkener.

  Book et møde

Fransk køkken

Det franske køkken – også kendt som det franske landkøkken – kendetegnes i særdeleshed ved rustikke køkkenelementer, den rustikke disk og gryder og pander, der står frit fremme eller hænger fra loftet i kroge. Når man siger fransk køkken, er det svært ikke også at dufte en masse lækre franske retter, der – ligesom køkkenet naturligvis – er rustikke at se på, men som giver den helt rette, autentiske stemning af hjemlig hygge og et fransk udsnit. Når der laves nyt køkken i form af et fransk landkøkken, kombineres de nye, rustikke køkkenelementer således ofte også med fede loppefund, et flot stengulv og måske en lille plads i rummet, hvor man kan sidde og nyde både køkken og madlavning.

Rustikke køkkenelementer og autentisk stemning

Hos Designhaus står vi klar til at hjælpe dig, når du står foran køkkenrenovering og gerne vil have et fransk køkken. Vi har leveret køkkener til rigtig mange forskellige kunder i det meste af Jylland og har derfor også den fornødne erfaring til at skabe unikke, holdbare løsninger, der passer specifikt til den enkelte kunde.

Showroom Aalborg

Designhaus er til dagligt at finde på Gugvej 124 i Aalborg SØ, hvor fra et team af engagerede køkkenkonsulenter står klar til at hjælpe dig med din nye køkkenløsning. Vi brænder for vores arbejde og bestræber os på, hver eneste dag, at skabe fantastiske køkkener til alle vores kunder. Når du besøger os her på Gugvej i Aalborg SØ, bliver du mødt af et stort showroom, hvor du kan slå dig løs og hente inspiration i en lang række forskellige køkken-, bad- og garderobeløsninger. Du har sikkert allerede en idé om, hvad du går og drømmer om – måske har du faktisk allerede besluttet, hvad det skulle være. Ikke desto mindre anbefaler vi altid at tage i kig rundt i showroomet, alternativt med en af vores køkkenkonsulenter, så du kan få et endnu større indblik i de mange muligheder. Hvem ved? Måske du, på din tur rundt, opdager elementer, features og indretningsmuligheder, du overhovedet ikke have tænkt over som en reel mulighed.

Tegn dit køkken

At vælge et køkken fra Designhaus betyder, at du får en helt unik mulighed for at tegne og derved designe dit helt eget køkken. Med dine idéer og vores ekspertise, lader vi dig lege din helt egen køkkendesigner. Med vores designværktøj i hånden, får du således muligheden for at vælge imellem en lang række forskellige køkkenelementer, der går perfekt ind i den franske landstil. Der tages udgangspunkt i det specifikke rum, hvori køkkenet skal installeres og du skal således ikke gå og bekymre dig for, om det tegnede drømmekøkken rent faktisk fungerer i praksis.

Unikke køkkenløsninger

Noget af det, vi er mest stolte af, her hos Designhaus er muligheden for at give hver enkelt kunde en helt unik, specialtilpasset køkkenløsning. Det betyder, at et køkken fra Designhaus ikke lader sig begrænse af farver, materialer, køkkenelementer eller sågar bordplader. Det franske landkøkken vil typisk blive holdt i naturlige farver, hvor træ indgår som et bærende element for det rå udtryk. Ligeledes er det netop typisk for det franske køkken, at du ganske let kan se, hvad du har i køkkenet, hvor funktionalitet og madlavning møder den autentiske stemning.

Det behøver dog ikke betyde, at du ikke kan sætte dit helt eget præg på køkkenet! For fordelen ved at vælge Designhaus som køkkenleverandør er, at du helt selv bestemmer, hvad der definerer dit køkken. Og hvordan lige netop DIT franske køkken egentlig skal se ud.

Uforpligtende tilbud på fransk køkken

Hvis du tror, Designhaus kan være det helt rette køkkenfirma, når du er på udkig efter en kompetent køkkenpartner, så kontakt os allerede i dag! Uanset om du kontakter os via mail/telefon eller du kommer et smut ind forbi vores showroom, står vi klar til at hjælpe dig med al den råd og vejledning, du måtte have behov for. Ligeledes giver vi gerne et tilbud på en komplet køkkenløsning – og dette er selvfølgelig ganske uforpligtende!