Vi holder sommerlukket i uge 29, 30 og 31.
 • Badekar Aalborg

  Badekar

  Designhaus tilbyder et stort udvalg af badekar, uanset
  om du er til fritstående badekar eller indbygningsbadekar
  og om det skal være et stort eller lille badekar.

  Book et møde

Badekar

At have et badekar på sit badeværelse er, for rigtig mange, muligheden for at slappe af med fødderne oppe efter en lang dag på farten. Et badekar er dog ikke blot et badekar. Det kan se ud på rigtig mange måder, ligesom det kan være vidt forskelligt, hvor stort det skal være – om der skal kunne sidde en eller to personer deri og om det måske sågar skal være et hjørnebadekar med spafunktioner for ekstra forkælelse.

Indbygget badekar

Et indbygget badekar er – i sagens natur – et badekar, der indbygges som en implementeret del af resten af badeværelset. Et indbygget badekar vil ofte være bygget ind, således ydersiden af badekaret er dækket med de samme fliser, der er anvendt i resten af badeværelset. Et indbygget badekar kan oftest monteres således, at der ved siden af badekarret er plads til, at du kan stille et glas vin, lægge en god bog eller hvad du nu ellers måtte have lyst til at medbringe, når du slapper af med et dejligt varmt bad.

Badekar – en god badoplevelse

Et indbygget badekar kommer i forskellige former og størrelser og du kan i den forbindelse vælge imellem det helt traditionelle badekar, der er rektangulært eller det lidt større af slagsen – nemlig hjørnebadekarret. Et hjørnebadekar er oftest det, vi ser, når den enkelte kunde gerne vil have et kar med spafunktioner, hvori der er plads til flere personer på en gang.

Fritstående badekar

Hvis du har et badeværelse med god plads, kan du naturligvis vælge et fritstående badekar, der står frit fra vægge, således det også kan tilgås fra forskellige vinkler. Fordelen ved et fritstående badekar er, at det ofte ikke er så svært at installere og montere som et indbygget badekar, ligesom det naturligvis heller ikke er så svært at fjerne igen, hvis du engang står og skal lave om på dit nuværende badeværelse. Et fritstående badekar ses ofte i form af et badekar med fødder og udmærker sig endvidere i særdeleshed ved, at det er let at rengøre både selve badekarret og i de omgivelser, der er rundt om badekaret.

Badekar med løvefødder

Et fritstående badekar med løvefødder er ofte en rigtig god løsning i det romantiske badeværelse, hvor der tilbringes hyggelige stunder, når der rigtig skal slappes af. Denne type findes, ligesom de indbyggede af slagsen, selvfølgelig også i forskellige størrelser. Uanset om du er på udkig efter et badekar for to personer eller det skal være et lille badekar til enkelt person, er der derfor her mulighed for at vælge en smuk, detaljeret løsning, der falder i de flestes smag.

Stenbadekar

Stenbadekar er en af de mest eksklusive og populære badekarløsninger, der er på markedet i dag. Denne type udmærker sig ved, at det er helstøbt i kunststen og at det videre har en overflade, der er utroligt nem at rengøre. Stenbadekar er, ligesom badekar med fødder et fritstående badekar, men udformes netop, således at det står ”direkte” på badeværelsesgulvet, uden synlige fødder.

Forhandler af komplette badløsninger

Designhaus er forhandler af komplette badløsninger og har gode erfaringer med at rådgive og vejlede vores kunder i forhold til implementeringen af et badekar i familiens nye badeværelse. I vores showroom i Aalborg SØ kan du få et unikt indblik i både store og små badekar

Tilbud på badekar

Ønsker du et tilbud på badekar, enten på et indbygget eller et fritstående badekar, så kontakt Designhaus allerede i dag eller kom ind forbi vores showroom og bliv inspireret af nogle af de mange muligheder, vi tilbyder her hos os. Har du nogle konkrete idéer til en kreativ og unik badløsning, der ikke i forvejen er at finde i showroomet, hjælper en af vores dygtige konsulenter dig selvfølgelig med at få udarbejdet en løsning, hvor der taget hensyn til lige netop disse.